Nereden gösterebilirim? Kutsalların emirlerini yerine getirmekle yükümlü.Nasıl ki Lucci emir verildiğinde bunlar tanrıdır ne isterlerse yaparız diyorsa Guernica karşı koyma lüksü yok.Guernica özelinde bir sahne gösterirsen sana hak veririm. Kutsallara taptığını, övdüğünü, emirleri severek yerine getirdiği.
O nasıl bir günah @carpe d. em gibi masalcı babaya engelettirebildin kendini xDBeni engellemiş galiba.Kutsalcı diye diye kızdırdık adamı![]()
Guernica böyle bir şey demiş mi ? Lucci ile işim yok benim. Örgüt özelinde konuşmuyorum. Karakter özelinde konuşuyorum.Nereden gösterebilirim? Kutsalların emirlerini yerine getirmekle yükümlü.Nasıl ki Lucci emir verildiğinde bunlar tanrıdır ne isterlerse yaparız diyorsa Guernica karşı koyma lüksü yok.
O nasıl bir günah @carpe d. em gibi engelettirebildin kendini xD
Guernicanın kısa kariyerinde böyle birşey göstermediler diye kutsal köpekliği yapmadığını iddia ediyorsun.Ama bulunduğu kurum kutsalların köpeği durumunda bunu yaptıklarına dair sahneler var.Garp kutsallara pek çok kez karşı olduğunu belirtmesine rağmen adamın karakterine gömüyorsunuz al sana bir tezat dahaGuernica böyle bir şey demiş mi ? Lucci ile işim yok benim. Örgüt özelinde konuşmuyorum. Karakter özelinde konuşuyorum.
Guernica'yı en çok senin sevmen lazımdı be Luffy. Nika'nın uyanmasına sebep oldu çünkü.Guernica adam madam değildir.
Ben @Alpamis engellemeyi düşünüyorum son dönem bir kafa izni alsın fazla üzerine gidiyorum
Çamurlar bizde tutmaz da retöcüm engel mengel yok. @Headhunter , Oda dragonu adam yerine koyana kadar şimdiki gibi gelişine vurulmayı hak ediyor lüzumsuz.