Guernica'nin torpilinin büyüklüğü denir ona.Guernica'nın büyüklüğü der geçerim.![]()
Guernica mı daha ballı yoksa Luffy mi ?Guernica'nin torpilinin büyüklüğü denir ona.![]()
Zaten bu devlerle olay eskiye dayanıyor hani Dorry ve Brogy ile.Çok kıskanç gördüm seniBu arada es geçmeyelim. Luffy balı bu bölümde devrede. Meyve ve Joyboy sayesinde Elbaf'ı bedavadan müttefik yapacağı belli oldu.
Ana tarafından Shimotsuki. Ryuma öyle bir erkek ki adam babasına değil anasından gelen genlerle şekillenip ryumaya benzemiş. Ne biçim gense, roronoa'nın erkekliğini söndürmüş. Ushimaru bile ryumadan geni resmen almış. Sen hala hebele hübele.Nasıl oluyor o anlatsana ? Süs olsun diye mi Roronoa adamın adı.
Dorry ve Brogy'i kurtardı diye bütün devlerin müttefik olmasını istiyorsunuz. Nika ve Joyboy olmasaydı devler bir teşekkür ederdi Dorry ve Brogy'e yaptıkları için o kadar. Şimdi hem Nika hem Joyboy geldi onlar için. Tanrı gibi tapacaklar Luffy'e.Zaten bu devlerle olay eskiye dayanıyor hani Dorry ve Brogy ile.Çok kıskanç gördüm seni![]()
Dorry ve Brogy değil sade olay Saul var ve Shanks var.Dorry ve Brogy'i kurtardı diye bütün devlerin müttefik olmasını istiyorsunuz. Nika ve Joyboy olmasaydı devler bir teşekkür ederdi Dorry ve Brogy'e yaptıkları için o kadar. Şimdi hem Nika hem Joyboy geldi onlar için. Tanrı gibi tapacaklar Luffy'e.
Bu da soru mu? Tabi ki 20 bölüm bile gözükmeden ölen Guernica daha ballı.Guernica mı daha ballı yoksa Luffy mi ?
Kizaru'nun beceriksizliğineAkainu neye sinirlendi acaba? Goroseinin beceriksizliğine mi? Yoksa bu kadar olaydan sonra olacaklara mı?
Napsın herkes Guernica gibi hükümete katılıp üst düzey eğitim şartlarında canını dişine takarak güçlenmedi. Birileri de 5 yaşında East Blue'de kafede takılırken tezgahın önünde unutulan tanrı meyvesini yemek zorunda kaldı. Hayat herkes için adil değil.Bu da soru mu? Tabi ki 20 bölüm bile gözükmeden ölen Guernica daha ballı.