Aboo buneyyy, spoilerda niye yoktu böyle birşey
Aboo buneyyy, spoilerda niye yoktu böyle birşey
Zoro’nun somun ekmeğin arasına california roll koyan gariban babası Joy Boy’dan daha çok rağbet görüyor.Spoilerlara bakıyorum bir de buraya bakıyorum alakası olmayan şeyler konuşuluyor. Çok acayip arkadaş...
Babadan ötürü değil oğuldan ötürü babası da popüler oluyor, dragonnomusko'ya benzemezZoro’nun somon ekmeğin arasına california roll koyan gariban babası Joy Boy’dan daha çok rağbet görüyor.
Sanıyorum evet... Çok tatsız...Hayır yani Oden'in kılıcı da Ekskalibur gibi sadece Zoro'nun eline oturduhani bazı kişilerin genlerden ötürü kas yapma meyili olur ya. İnsanın aklına böyle şeyler geliyor.
İkisine aynı anda ilk kez mi bakıyorsun![]()
Zoro’nun somun ekmeğin arasına california roll koyan gariban babası Joy Boy’dan daha çok rağbet görüyor.
Kendi yaptığın şeyleri bana yazma isme sen çare buluyorsun. İsim Roronoa hoşuna gitmiyorsa değiştir senin kafandaki canona ben ne yapayım xDİsimlere çare bulabilirsin ama genleri Shimotsuki diye bağırıyor. Crossing Over kısmında Shimotsuki tarafı Roronoa tarafını dövmüşgenler kral haki kullandı sanırım o sırada.
Kendi yaptığın şeyleri bana yazma isme sen çare buluyorsun. İsim Roronoa hoşuna gitmiyorsa değiştir senin kafandaki canona ben ne yapayım xD
Montaj bu.
Ben de uzak akrabalarımla görüşüyorum arada oluyor öyle xD
İşin zor. Soy ve kan bağı farkını açıklamaya çalışmak...Ben de uzak akrabalarımla görüşüyorum arada oluyor öyle xD
Haydi len! Bizde uzak akraba mı var? 7 nesle kadar yakın oldu mu bir bağ, ben senin dayınım falan derlerBen de uzak akrabalarımla görüşüyorum arada oluyor öyle xD