Sorun burda güçlü soy muhabbetti değil. Garp normalde güçsüz görülen biri. Smoker'i diyen vardı Roger'in. WB Roger ile kiyaslanincs onların seviyesinde değil deniliyor. Ama Luffy eleştirilirken de onun torunu diye övülüyor. Ace Roger'in oğlu denilince kafa kuma gömülüyor.Keşke sevdiğim karakterin çok güçlü bir soyu olsaydı da bunu gömmek yerine övseydim.
Zoro'nun Ryuma ile kan bağı var ama soyundan gelmiyor. Soylu sayılabilecek biri hele hiç değil.Keşke sevdiğim karakterin çok güçlü bir soyu olsaydı da bunu gömmek yerine övseydim.
GLY kanalında bunun için güzel bir açıklama vardı. Bulursam atarım.WB savaştığı zaman Shabondy de mi başka yerdeki adalarda mı ne tsunamiler felan oluyordu galiba. Öyle bilgiler var. WB'den önce kullananların sebep olmadığını da bilmiyoruz. Kıtaların ayrılma sebebi felan bile olabilir. Dünyayı yıkabilecek güçte deniyor meyve için. Ya WB tam potansiyeline erişemedi ya da dikkatli davrandı.
Birincisi ben sana yazmadım sen kendin yazdın ben @artyomdh ile konuşuyordum.İkincisi adamın soyu Ryumaya kadar gidiyor.Shimotsuki Ushimaru Ryuma soyundan geliyormuş ablası Shimotsuki Furiko Roronoa Pinzoro ile evlenmiş yani Zoro'nun dedesi ile yani babannesi Ryumanın soyundan geliyormuş basitçesi bu.Sen başlattın olum bunu niye bana çeviriyorsun. Durduk yere ''Monkey ailesini yeriyorsunuz eğer güçlüyse yermeyin'' gibi akıldan mantıktan yoksun cümleler kurdun. Kardeşim güç farklı karakter farklı dediğimizde de topu getirip Zoro'ya koydun.
Sonra soyu belli dedin sana mangadaki soy isimlerini yazdım.
Olay tamamen bu hatta 20 tane yorumum vardır bak bu söylediğin alakasız girmeyelim bu topa diye sonra saçmalıyorsunuza girdin.
Lucky ne yazdığını mı bilmiyorsun ?
Dayısı değil. Dayı tarafından tanıdığın kimse yok.
Bu soyundan geldiğini göstermiyor, kan bağını gösteriyor, kadın tarafından soy ilerlemiyo çünkü. Kan bağı var diyorum zaten. Yani olayı kadın tarafına götüreceksen bak orada kadın tarafı var Tera yazıyor resmi bile yok.Birincisi ben sana yazmadım sen kendin yazdın ben @artyomdh ile konuşuyordum.İkincisi adamın soyu Ryumaya kadar gidiyor.Shimotsuki Ushimaru Ryuma soyundan geliyormuş ablası Shimotsuki Furiko Roronoa Pinzoro ile evlenmiş yani Zoro'nun dedesi ile yani babannesi Ryumanın soyundan geliyormuş basitçesi bu.
![]()
son korsan değilde son konak olabilir.Joy Boy ilk korsanmış Luffy'de son korsan olur artık.
Kimi inançlara göre soy kadından ilerliyor.Annesi için bir suçlunun kızı deniyormuş ama açıklanmamış belki Roger gibi bir suçlu veya Joy Boy gibi suçlu birinin kızı çıkar ileride kim bilebilir kime göre suçluBu soyundan geldiğini göstermiyor, kan bağını gösteriyor, kadın tarafından soy ilerlemiyo çünkü. Kan bağı var diyorum zaten. Yani olayı kadın tarafına götüreceksen bak orada kadın tarafı var Tera yazıyor resmi bile yok.
Haha xDKimi inançlara göre soy kadından ilerliyor.Anne tarafında bir suçlunun kızı deniyormuş ama açıklanmamış belki Roger gibi bir suçlu veya Joy Boy gibi suçlu birinin kızı çıkar ileride kim bilebilir kime göre suçlu![]()
Gen önemli işte. Ace'de gücünü Roger'dan almış. Wewil'in genlerine WB aktarmışlar belli ki. O da gücünü ondan almış. Luffy'de dededen babadan almış.Sorun burda güçlü soy muhabbetti değil. Garp normalde güçsüz görülen biri. Smoker'i diyen vardı Roger'in. WB Roger ile kiyaslanincs onların seviyesinde değil deniliyor. Ama Luffy eleştirilirken de onun torunu diye övülüyor. Ace Roger'in oğlu denilince kafa kuma gömülüyor.