Üstte Mihawk ve Zoro'dan farkını çizmişim yine. O dönem dönem değişiyor zaten. Ondan sonra Roger'ı da ön plana çıkardığım olmuştur. Oden olayına bakıcam iyi hatırlıyorum ya öyle bir şey.Emin misin olduğundan? Yoksa öyle olmasını mı istiyorsun?
Yav geyiğine takılıyoruz zaten sevmeyi bıraktın derken, ki sevmeyi bıraktıktan çok Garp'a yöneldin. Eskiden Roger üzerinden gidiyordun Luffy için daha çok, şimdi Garp... Sen farkında olmayabilirsin, ama forumdaki çoğu kişi az çok fark etmiştir bunu.
En basiti şuradaki konuşmalar.Garp'a daha çok ısınmışsın işte kılıç mevzusundan sonra.
[Spoiler] - Genel Tartışma
Yine objektiflik akıyor senden. Kaido'nun ada kadar büyük magma formunndan hasar almadan tekliyor adam. Hakisiyle adalar arası hat çekiyor. Büyük bir alanı temassız ryou kaplıyor. Sonda ise yumruk baya giderek ufalırken hakiyle son bir kez patlatarak boynuzuyla beraber vurup kenara seriyor...www.korsanfan.com
Dünyanın en basit şeyini bile, tanımlamakta zorluk çekiyoruz serisinde. Mesela asla çok mantıklı bir açıklama getiremeyecek bunlara.
İlk defa seni destekledim pişman oldum. Argorn'un soyu kral soyuydu ama kendisi gezgin olarak takıldı hatırlatırım. Katranı kaynatsan olmaz şeker, cinsine tükürdüğüm cinsine çeker.Zoro'nun annesi Tera. Bir haydutun kızı. Ryuma ile en ufak bağlantısı bile yok.
Bana hava hoş
Bari önce bir araştırın da sonra yazın şunları yav.
Hahahaha Aragorn gezgin takıldı diye ne oldu la soyundan mı oldu ?İlk defa seni destekledim pişman oldum. Argorn'un soyu kral soyuydu ama kendisi gezgin olarak takıldı hatırlatırım. Katranı kaynatsan olmaz şeker, cinsine tükürdüğüm cinsine çeker.
Bu arada güçlü soydan geliyor denmesinde de ne sıkıntı var anlamadım.Zoro sunacchi diyen adam. Halktan biri. Luffy'nin sülalesinin hikayesi kim bilir nerelere dayanacak. Ha ben Luffy'yi bunun için yargılamam orası ayrı.
Garp'ın babasını hiç duymadık zaten önemli biri değildi muhtemelen. Reis kendi emeğiyle güçlendi tamamen.Garp'a bakıyon çocukken çıplak ayak kaplanlarla savaşarak büyümüş. Çöpten besleniyordu adam. Bu adama soylu diyorlar.![]()
Yaklaşımları şu şekilde.Garp'a bakıyon çocukken çıplak ayak kaplanlarla savaşarak büyümüş. Çöpten besleniyordu adam. Bu adama soylu diyorlar.![]()
Red yine çifte standart yorum yapıyor. Çelişmekten bıkmadı.Garp'ın babasını hiç duymadık zaten önemli biri değildi muhtemelen. Reis kendi emeğiyle güçlendi tamamen.