Reyiz haklı.

Reyiz haklı.
Çıkmayadabilir. Bu öyle olduğunu değiştirmiyor. MF'de savaş olurken bir başka adada tsunamiler oluyor bu meyve yüzünden. Sengoku dünyayı yıkabilecek güç diyor. Sen lastik > deprem demeye devam et.Senin işin hep bitik o zaman
Nika'nın olayı hoşuna gitmedi diye gidip deniz yükselme mevzusunu deprem meyvesine bağlamışsın. O olayın o meyveyle alakasının çıkmadığı gün de hikayelerini anlatırsın burada okuruz xD
Ne lastiği reis ?Çıkmayadabilir. Bu öyle olduğunu değiştirmiyor. MF'de savaş olurken bir başka adada tsunamiler oluyor bu meyve yüzünden. Sengoku dünyayı yıkabilecek güç diyor. Sen lastik > deprem demeye devam et.![]()
Ben bunu doflamingo hapishaneden nasıl çıkar konusuna atacaktımVegapunkın konuşması
Kardeş Tanrı manrı bunlar Kılıç Tanrısı gibi şeyler çıkacak.Ne lastiği reis ?
Güneş Tanrısı
Bak mesela yaşlılardan en güçlüsü jupiter demiyorlar merkür diyorlar neden? güneşe hafif yakın diye, oradan hesap et meyvenin gücünü xD
Lütfen üzerime gelmeyin diye yorumladım.Kardeş Tanrı manrı bunlar Kılıç Tanrısı gibi şeyler çıkacak.Nika deşildikçe görürüz. Ama olay Nika'dan çok Joy Boy ile alakalı. Ana düşman Nika gibi gözüküyordu ama ibre Joy Boy'a kaydı. Nika çok daha eski bir figür galiba. Zira Elbaf'ın Tanrısı diye geçiyor. Elbaf 900 yıl önce kurulmadı. Niye mi 900 yıl önce bir anda mı bu meyve oluştu? Yok Elbaf çok daha eski ve meyvelerin oluşma süreci daha eskiye gidiyor olmalı. Bunları görmek lazım. Lütfen hikayeye odaklanalım. Ajandaları bırakın beyler.
Yanlış yorumlamışsın. Ajandaları bırakıp hikayeyi mangadaki bilgilere göre değerlendirmeyi talep ediyorum.Lütfen üzerime gelmeyin diye yorumladım.![]()
![]()
ya azıcık okuyun şu mangayı sonra oha goda yine forşadov yabmış diye geziyorsunuz, neşeli çocuk kaidouya söyledi ya napacağını :SLuffynin hayali korsanlığı bitirmek olabilir
Ben de onu diyorum. Devleşebiliyor diye şapkası dev olmaz. Bugüne kadar o şapkanın nika'ya ait olduğunu netleştiren bişey yoktu.Devleşebiliyor diye dev eşya mı kullanıyor?Gemisi dev olmalı eşyaları dev olmalı.Dev olma ihtimali senin yazdığından daha olasıydı.Dev olmayan biri ufak şapka kullanması daha mantıklı değil mi? Seneye yine giyerim büyük olsun bari mi demiş![]()