Bir kısmı yorum bir kısmı bilgi. Dünyayı yikabilecek meyve.Şunları inanarak mı yazıyorsun![]()
Bir kısmı yorum bir kısmı bilgi. Dünyayı yikabilecek meyve.Şunları inanarak mı yazıyorsun![]()
ben magellan cırcır nöbeti geçirirken doffy sesleri duyup sohbet açmıştır diye hayal etmiştim. iyice öcalan gibi yaptılar maphus damı otel olmuşDof'un hücreye tv gelmiş, hapishane şartları iyileşmiş. Devlet çalışıyor mesela. Worldbuilding açısından önemli detay.
Doflamingo "Roronoa Zoro cehennemin kralıDenize açılan ilk korsanın joyboy olduğunu nasıl biliyor , başka adalarda da açılan vardır belki , sadece duyulmamıştır.
Doflamingo demişya ben konuşursam dsha kötü olur diye , doflamingonun söyleyeceği şey: One piece gerçekten var ve marijoiste tutuluyor .
Yine alakasız trole geçtiğine göre işlem tamamlanmıştırBen de senin anlayacağın dilden anlatayım.
Yetiş Ya Nika
Müthiş yorum.
Devleşebilen bir karakterin şapkası niye dev olsun? Luffy dev şapka mı giyecek bundan sonra?Dev hasır şapkanın dev birine ait olabileceğini Joy Boy'un dev olabileceği seride uzun zamandan beri bir kurtarıcı bir beklentisi bir kehanet olduğu bas bas bağırılıyorken sanki ilk defa görmüş gibi yorum atan üyeler var şaşırıyorum.