Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1114 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım bölüm Vegapunk'un açıklamasından ibaret değildir. Öyleyse de bari uzun ve detaylı olsun da bir şeyler öğrenelim artık.
 
900 sene önce Joy Boy varsa, Antik Krallık 800 sene önce yıkıldıysa. Kayıp yüzyıl 100 yıl boyunca yaşanmış bir savaş olabilir. Antik Krallık gibi güçlü bir medeniyetin öyle 1-2 günde çöktüğünü düşünmüyorum. Tahminim bu yönde.
 
Bölümün ismi neyi temsil ediyor acaba.

İcarus'un hikayesi
Atinalı mimar ve mucit Daidalus (Daedalus) ve oğlu İkarus, Kral Minos'un emriyle bir kuleye kapatılır. Daidalus ve oğlu İkarus, Theseus'un Labyrinthos'da (labirent) yolunu nasıl bulabileceğini Ariadne'ye anlatarak Minotaurus'un öldürülmesine yardım ettikleri için kral tarafından cezalandırılmak istenmiştir. Daidalus kendisi ve oğlu için bu kulenin penceresinden kaçmaya yarayacak balmumu ve kuleye ziyaretlerine gelen kuşların tüyleriyle bir çift kanat yapar. Babası; Ikarus'a uçarken zevkten kaçınması gerektiği ve uçmanın coşkusuyla güneşe yaklaşmamasını aynı zamanda da denize yakın uçup kanatların nemlenmesini engellemesi gerektiğini söyler. İkarus uçabilme özgürlüğü ile babasını dinlemez ve güneşe fazla yaklaşınca balmumu erir ve Ege Denizi'ne düşerek hayatını kaybeder. Düştüğü söylenen deniz, İkaria Denizi ve oraya yakın olan adanın adı da İkaria Adası olarak kalmıştır.
 
bizimkiler ''Mother Flame '' in olduğu tankı patlatırlar sanırım.Bu görevide jinbei yapacak gibi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık