Devrimci Dragon paşamızın eğittiği çarlardan biri, severizMasum karakter savunmak isteyen arkadaşlar için:
![]()

Devrimci Dragon paşamızın eğittiği çarlardan biri, severizMasum karakter savunmak isteyen arkadaşlar için:
![]()
Zoro sevmeyip Mihawk seven arkadaş mıydın sen? Sabo güzel seçim.Devrimci Dragon paşamızın eğittiği çarlardan biri, severiz![]()
Drake arcın etkisiz elemanıydı. Guernica oradan kalkıp görevini bitirmeyi başardı. Drake’in iradesi Garling’in yetiştirdiği Guernica’nın karşısında diz çöktü.Drake reis, kutsal köpeğin infazını kesiyor, X drake bir gizli denizci ve denizcilerin kutsallara ihanetinin ilk temsilcisi. Tebrik ediyoruz reisi![]()
Aslında Zoro’yu da severim, ben zorocu sevmiyorum @RedTeroR hariçZoro sevmeyip Mihawk seven arkadaş mıydın sen? Sabo güzel seçim.
Ben ne yaptım?Aslında Zoro’yu da severim, ben zorocu sevmiyorum @RedTeroR hariç
Garling bunu karşısında görse, ne işin var lan benim bulunduğum ortamda deyip böcek gibi ezer. Daha üç beş bölüm evvel bunların köpekliğini yaptıkları gorosei böcek muamelesi çekti başka bir cp-0 elemanı olan Kaku’ya…Drake arcın etkisiz elemanıydı. Guernica oradan kalkıp görevini bitirmeyi başardı. Drake’in iradesi Garling’in yetiştirdiği Guernica’nın karşısında diz çöktü.![]()
Sen luffyci değil misinBen ne yaptım?![]()
Herhalde.Sen luffyci değil misin![]()
Balon tabancasından tek yiyen adama madalya mı takacaktı? Yenilen Lucci’ye Kaido’nun Jack’e çektiği tarifeden çekti gitti işte.Garling bunu karşısında görse, ne işin var lan benim bulunduğum ortamda deyip böcek gibi ezer. Daha üç beş bölüm evvel bunların köpekliğini yaptıkları gorosei böcek muamelesi çekti başka bir cp-0 elemanı olan Kaku’ya…