Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1114: İkarus'un Kanatları

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 75 48.1%
  • Orta

    Kullanılan: 52 33.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 29 18.6%

  • Kullanılan toplam oy
    156
Çoktan bahsedildi mi bilmiyorum, şöyle bi söylenti gördüm.Luffy'nin mother flame'i yiyip şu ünlü ellerinden kafasından alev çıkan şekle dönüşecek şeklinde. Böyle bir durum hikayenin gidişatı için nasıl olur bilmem, Oda Luffy'i frenleyemez herhalde ama fena fikir de değilmiş 😂
 
Denizciler artık müttefik oldu, Ötede kutsal kadın boş yüzyıldan habersiz, sorgulamaya başladı. Kutsallar epey bir bölünür. Aziz Karlos bile müttefik olur bu gidişle. Müttefik olmayan kalmadı. İmu'nun elinde şövalyeler ile Nami ve Usopp'la uğraşan Gorosei kaldı. Görünene göre herkes vs İmu gibi bir duruma doğru gidiyoruz.
 
-Kaido'nun düştüğü, 1050. bölümde yer kabuğu çatlıyor, deprem oluyor, volkanik bir patlama gerçekleşiyor.
-Önceki bölümlerde küçük bir ateş olarak Kanjuro'yu görüyoruz, her yeri alev sarıyor, bu alevleri Raizo'nun Zo'da mühürlediği devasa su ile Jinbei'nin yardımı ile söndürüyorlar.
-Alevlerden kaçmaya çalışan Apoo, Dev Robota benzeyen 1 Numara iri elemana, duvarı kırdırmaya çalışıyor ama dev başaramıyor.-
-Korsan-Samuray-Mink vs. ittifakı ortak savaşıyor.
-Yasuie mevzusu var, bir meyve yiyip gülmeye başlıyor(arkada gün batımı veya doğumu bilmiyorum.) ve onun kendisini bilerek yakalattığını; "Umut ateşi sönmesin, gelecek vs." bir şeyler söylüyorlar, aynısını Roger yapmıştı zamanında Go(a)l D. Roger gibi herkese bir yol çiziyor amaç veriyor.
-Kırmızı maskeli(Kırmızı Yol Pone.) Sukiyaki; Robin ve Law'a eski Wano'ya giden gizli geçidi gösteriyor.(Son Ada, Mary Geoise dağının altında bir yerde olabilir belki.)
-Wano tarihinde de 20 sene öncesinde yaşananlar ve 20 yıl sonrasına dair bir kehanet var. Zaten ark sonunda yalan tarihi düzeltip gerçek kahramanları anlatmalıyız falan filan diyorlar.

Neyse daha önce de bahsi geçmişti zaten Wano'nun minyatür One Piece evreni olabileceğinin. Nika'nın uyanışından, Ark sonuna kadar isimleri ve tarihleri 800 yıl öncesindeymiş gibi düşünürsek böyle bir şeyler ortaya çıkıyor. Son savaşın ve dünyanın kaderi az çok belli gibi, duvarlar yıkıldığında gerçek Ülke ortaya çıkacak.
 
Sanji ne yaptın adama? Kafasına kolonya mı döktün? Ne güzel yanıyor öyle.

Güzel yakalamışsın. Benim gözüme sadece Satürn çarpmıştı. Neden yanıyor bu demiştim. Diğerlerine de bi haller olmuş.
Pizarro Red Line'ı komple kontrol edebilir mi acaba. Dof'un Red Line'ı ve kutsalları hedef alıp her zaman daha yükseğe çıkabiliriz lafı öyle bir atıf gibi geldi.
Ben önceki adayı düşünüyorum. Bu adam ada formundayken aslında denizle temas halinde sayılmıyor mu? Atıyorum yoktan kol yaptığı gibi denizden de tekme atamaz mı? Buna ne mani oluyor?
 
Benim en çok garibime giden 800-900 yıl gibi daha dün gibi olan kısa sürelerden bahsediliyor.Bu evrende insanlığın tarihi o kadarmı kısa.900 sene önce sanki hiçbirşey yokmuş gibi bir hava yaratmış oda.Şak diyemi bu canlılar oluştu.İnsanlığın bile yerleşik düzene geçmesi 12-15 bin yıl önceye dayanıyor malum.100 bin yıl civarı öncesini saymıyorum bile : )
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık