Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1114: İkarus'un Kanatları

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 74 47.7%
  • Orta

    Kullanılan: 52 33.5%
  • Kötü

    Kullanılan: 29 18.7%

  • Kullanılan toplam oy
    155
Bölüm Yorumum

- Denizin 4 metre daha yükselmesi için Ana Alev'in 4 kez daha kullanılması lazım. Şu anda Vegapunk'a kimse inanmıyor. Ancak Ana Alev 2. kez veya 3. kez kullanıldığında insanlar deniz seviyesinin yükseldiğini ve yaşadıkları adaların sular altında kaldığını görecek ki inanacak. İşte o zaman Dragon'un beklemiş olduğu isyan başlamış olacak. Her türlü Ana Alev hükümetin eline geçecek arkadaşlar...Bunun kaçarı yok. Çünkü insanların hükümete tam anlamıyla isyan etmesi için Ana Alev'in bir kaç kez daha kullanılması gerekir. Kullanılacak ki One Piece'in en büyük savaşı başlasın. Yani bu seri Ana Alev'in 4. kez kullanılmaması için yapılacak büyük savaşla sonlanacak.
- Bir de Vegapunk, Luffy'i tam anlamıyla "kurtarıcı" ilan etti. Bunu zaten hepimiz biliyorduk. Boş bir açıklama olmuş.
- Warcury'nun silahlanma hakisi serinin zirvesi bence. Anlamadığım nokta Warcury neden Luffy'e bu silahlanma hakisiyle saldırmıyor? Yoksa silahlanmayı sadece savunma noktasında mı kullanabiliyor?
- Saul'un ötesindeki silüet kim? Yanık izli adam olabilir mi? Belki silüet olarak ilk kez yanık izli adamı bu bölümde görmüş olabiliriz.
- Doflamingo'nun söylemine göre insanların tek çıkış noktası yüksek yerlere gitmekten geçiyor. İnsanlar bence toplu bir şekilde Mery Geoise'ye mi taşınacak? Düşünsenize Tenryuubito'ların tamamı Kutsal Topraklar'ı terketip normal vatandaşların bu topraklara yerleştiğini. Çok güzel olur. Üsttekiler alta, alttakiler üste çıkar.
- İnşallah uzay serisine dönmez bu seri.
Kurtarıcı olduğunu biz biliyoruz ama OP halkı bilmiyor, yani insanların bilmesi ve Luffy’nin arkasında toplanması adına gayet gerekli bir açıklamaydı.
 
OP'nin gidişatı garip bir şekilde ilerliyor. Örümcek herif yanlış bilmiyorsam üç beş bölüm önce Luffy ve arkadaşlarını yere zımbalamıştı, hatta bacakları ile dokunduğu şeyler zehirden kaynaklı ölüyordu. Saturn ayağını Chopper'a sokmuş, hocam bildiğin delmiş ama bizimkine sanki hiçbir şey olmadı. Üç beş bölüm içinde mi nerflendi bu herif. Görürsünüz, birkaç bölüm sonra Luffy domuzu döver. Haa bunu yapmayı unutmuşum falan der hatta. Oda, bu kadar uzun yapacağım diye yazarlık yeteneğini düşürdü yada bizi o kadar geliştirdi ki herifi beğenmiyoruz.
dikkat dağıtan bişey var, vegapunkın konuşması. gizlenen tarihi açıklayacak olması ve goroseinin yüzlerine sürekli odak vermesi var. odanın fazla sinemalaştırdığı bi anlatı biçimi, tüm seride güç dengesini en çok yaralayan şeylerden biri... seriden tekrar zevk almak isteyenler bence çevrede olanlara kulak veren, düşüncelere dalan, geçmişe takılmış veya gelecek kaygısı olan karakterlerin üstünlüklerini ve denkliklerini yitirdiklerini her seferinde odanın böyle işlediğini bilerek okumalı.
 
Son düzenleme:
İlk korsan da değil, ilk kez denize açılan kişi. Demek ki deniz diye bir şey yokmuş 900 yıl önce, olsa başka kimsenin denize açılmamış olmasının hiçbir açıklaması yok. İnsanlık ve ve hominid ataları yüz binlerce yıl önce bile kütüklere tutunup denize açılıyordu. Bi deniz varsa meraklı insan canlısı ona açılır, başka yolu yok. Tek açıklama 900 yıl önce denizin olmayışı.

Deniz şeytanı Imu dünyaya ilk kez deniz diye su kütleleri yaymış ve bu suların seviyesi zamanla sürekli artmış, sonunda da bütün dünyayı su altında bırakacakmış peh peh.
peki imu dünyayı şeytan meyveleri etkisinden kurtarmak için su altında bırakıyor olabilir mi kerlo.
 
Bence Joy Boy, One Piece hazinesini saklayabilmek için denize açıldı. One Piece nasıl bir hazineyse Joy Boy bu hazineyi saklayabilmek için herkesin kolay kolay bulamayacağı bir ada aramak için denize açıldı. Raftel’i buluncada One Piece’i oraya koymaya karar verdi.
 
İmu uzaylı arkadaşlar.Butun dünyayı denize gömüp herkesi kendi gezegenine ışınlayacak ve orda yeni bı yaşam döngüsü için insanlar kullanılacak. Tıpkı hiç bir işe yaramadığını düşündüğümüz fakat biyolojik çeşitliliğin artmasında en önemli rol oynayan böcekler gibi.
 
Deprem ile deniz seviyesi nasıl yükselecekki? ancak denize milyonlarca tonluk toprak falan koyman lazım yada buz vardır onlar erir bizim dünyamızda olduğu gibi diğer ihtimal ise ay'ın dünyaya yaklaşması ayın kütleçekimi denizi çekerek yükseltir fakat bu demek değildir ki tüm dünyada deniz seviyesi yükselicek ayın olduğu tarafta deniz yükselir diğer tarafta deniz seviyesi düşer 1.ihtimal çok zor olduğu için geriye buzların erimesi kalıyor ama belli olmaz oda imu'nun deniz üretme gücü var der geçiştirir.:oleyo:
 
Adam bir sayfada aciklayacagi veganin cumlelerini 15 sayfaya yaydi helal olsun reyiz iyi uyutuyon milleti Godai Senpai
Bir sayfada açıklasa anlık olarak dış dünyanın tepkilerini göremeyeceksin, arc içinde yaşananlar anlamsızlaşacak. Kitap mı bu tek paragrafta her şey yazılsın. Burada tek sorun sürekli ara verilmesi yoksa bölüm güzel.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık