Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1114: İkarus'un Kanatları

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 74 47.7%
  • Orta

    Kullanılan: 52 33.5%
  • Kötü

    Kullanılan: 29 18.7%

  • Kullanılan toplam oy
    155
bölüm hakkında konuşmadan önce şunu şöyle bırakayım; https://korsanfan.com/konu/antik-krallik-guenes-gezegen-isgalleri.10984/

gelelim bölüme... dünyamız sular altında kalacak ve doflamingonunda işaret ettiği üzere marijoe bu yüzden oraya inşa edilmiş gibi duruyor. vegapunk depremleri ve su seviyesinin artmasının doğal olmadığını belirtiyor. aslında serinin bu noktasında, ana karakter için sonunda otoriteye karşı başkaldırma sebebi verildi diyebiliriz. yani luffynin macerası devam ettiği sürece kutsal ejderler ve imu ile çatışacak ve karşı karşıya gelecekti ama robini vermem bu halkı aç bırakamazsınızdan öteye gitmeyecek ve baş kötülerin kökünü kazımak için öyle aman aman bir sebep olmayacaktı. bazıları luffy tarihi öğrenir, bilinçlenir savaş açar diye düşünmüştür, ki luffyinin tarihi doğru bir şekilde öğrenmesi mümkün değil gibi, bir tarafından anlar bizim oğlan. her neyse, kurtarılacak bir dünya ve bunun için ortadan kaldırılması gereken bir hedef var artık, mutluyuz.

gelelim ana aleve... mesajın başına iliştirdiğim linkteki konudada belirttiğim üzere antik krallık zamanında da ana alev vardı, o zaman ki bilim adamları tarafından yapılmıştı. bazı yorumlarda hoşuma giden birkaç minnak teori gördüm. ana alevin luffy ile birleşeceği ve gerçek formunu ortaya çıkaracağına dair, güzel ama kutsalların elindeki en büyük kozun bu kadar kek bir şekilde ana karaktere geçeceğinden şüpheliyim. ama diğer ana alev luffye geçerse neden olmasın? hatırlarsanız antik robot için vegapunk, çalıştırmak için gereken enerji artık dünyada yok sanırım çalıştıramıyorum demişti. peki bu arkadaş joyboy diye imana gelip nasıl çalıştı?

bir ihtimal içine ana alev ya da benzeri bir şeyi gelecekteki joy boy için sakladılar ve şuan servis aşamasındayız.

vegapunka verdiği güzel bilgiler için teşekkür edip joyboy ile bitirmek istiyorum.

daha önce belirten arkadaşlar olmuş ama bende yazayım. ilk korsan olan joyboy bilgisi D.'lerin aslında bir soy değil bir korsan tayfasının üyelerinin kuşakları olma ihtimali hayli yüksek gibi. birbirine benzemeyen ve farklı kıtalarda doğmuş karakterler için gayet güzel bir sebep he, sevdim.

nuhun gemisi, zuneshanın boyu falan sanırım hep bu su seviyesi muhabbetinden, yani çok uzuuun zaman önce planlanmış bir senaryo gibi he.

neysem sayonara
 
Son düzenleme:
Smoothie'ler yaşıyormuş ama en son sanırım CP0 ile savaşıyorlardı Lucci'nin elinden nasıl kurtuldular acaba.
 
Birçok kisi gibi denizcilerde hikayeyi bilmiyor. O sebeple akainu'nun tepkisi normal ve ögrenmek istiyordur. Son savaşta bazi denizcilerin hükümete karsi dövüsecegini düsünüyorum.

Elbafta birçok Ohara bilginlerinin kitaplari var. Saul götürmüstü. Tayfa oraya gittiginde robin hepsini zaten ögrenicektir. Ne kadar uzun tutacagi belirsiz oda'nın ancak clover D.'lerin ülke ismini ve bazi seyleri biliyordu Söyleyemeden öldü. Bakalim vegapunk söyleyecekmi.

Diger taraftan dedigi gibi hikayenin çogunu bilmemesi normal yoksa raftelin bir esprisi kalmaz. Ancak söylenecekler hükümete süphe olusturacaktir. Denizcilerde öyle.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık