Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1113 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy kendisi uyanış açtı diyen bir arkadaştan bunları duymak üzdü beni :ehe:

Kral haki açılırken Zoro bari hayattaydı daha aksjdakdhasda
Ne zaman dedim bunu? Uyanışın karakterlerin kendi tarafından doğrudan gerçekleştirilmediğini anlattım belgelerle. Hem Dof hem Kata pasif yapıda güçlerim uyandı diyor. Güçlerimi uyandırdım diyen yok. Kaido da güçler şu durumda uyanır diyor gerçekleşir diyor. Okumanı tavsiye ederim manga'yı.
 
Zoro kral hakinin ne olduğunu bilmeyen zır cahil biri değil, etkilerini biliyor. Kaido karşısında bile ne yaptığının farkında değildi. King karşısında da ne yaptığının farkında değil belkide. Enma'nın onu zorladığını kendisi de söyledi. Nasıl ki Luffy zor durumların tetiklemesiyle kral haki açtıysa Enma'da aynı şekilde Zoro'nun kral hakisini açtı.
İtirazım yok.
 
Zoro şu an kendisinde kral haki olduğunu biliyor mu? Kaçırdım oraları. En son Kaido önünde köyden indim şehre modundaydı.
Kral haki kullanıyor ama kullandığı şeyin kral haki olduğunun farkında değil.Kaido karşısında kullandı Kaido farkına vardı demek sende de kral haki var gibisinden birşey dedi ne diyorsun sen gibisinden birşey demişti.Neden farkında olmadığını bilmiyorum belki de kral haki hakkında hiç bir fikri yok.
 
Bölümü beğeni ortada azrail gibi dolanırsan ağzına tekmeyi yersin, sanji yine güzel tekme attı kılıç lobysine eksi yazdı madem bu adamlardan kan alınıyor luffy'nin de zarar verebilmesi lazım. Ya da bu ihtiyar at diğerlerinden daha zayıf savunma anlamında. Gelecek bölüm zoroyla jinbe de gelsin de güzel bir dövüş izleyelim.
 
Luffy'nin meyvesinde gear 5 moduna geçtiği zaman etrafa çok yoğun miktarda kral haki salmasına neden oluyor. Gear 4'da kendi bünyesinin içerisinde depoladığı haki gücünü bu sefer dışarıya taşırıyor. Bu açıdan düşündüğüm zaman meyvenin haki kullanım şekli de diğer meyvelere oranla farklılık gösteriyor.
 
Luffy kendisi uyanış açtı diyen bir arkadaştan bunları duymak üzdü beni :ehe:

Kral haki açılırken Zoro bari hayattaydı daha aksjdakdhasda
Bunların hepsi kurgu o da seriyi daha uzun yazacağı için yaydırmayı düşündü baktı seri çok uzun olacak bitireyim deyince hem luffy uyanışı olsun hem zoro'nun kral haki açması geç kaldı. O yüzden böyle saçmalıklar oluyor :D Alpamis haklıdır ama :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık