Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1113 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne zaman One Piece sonu konuşulsa aklıma hep, şu ölmek üzere olan ve serinin sonunu merak eden çocuğa son söylendiği zaman ki tepkisi geliyor. Biliyordum demiş. Ne biliyordu acaba ? Boyna yeni bir şeyler çılıyor. Yoksa yalan haber miydi ?
Oda, ona bile silüet şeklinde söylemiştir sonunu.

(O haber fake bu arada)
 
Son, beklenenden daha hızlı bir şekilde geliyor.

WCI, Wano, Egghead derken, şuan Oda göz göre göre Sanji'yi seri sonuna hazırlıyor.. Tüm hikayesi artık yavaş yavaş neticelenecek gibi. Luffy için zaten g5 nihai form olduğu söylendi yani artık Sanji, Zoro ve diğer tayfa üyelerini nihayete erdirecek..

Hazır keltoş goroseiyle karşılaştığına göre burada kadimlerin antisi bir güç verilebilir Sanji'ye. Beni heyecanladıran asıl şey ise Vega'nın söylediklerinde neredeyse All Blue'dan bahsetmesi.. Tabi ki All Blue demedi ama konuşmasını ''All Blue var !!'' diyerek bitirebilir. Aqua Laguna tüm denizlerden oluştuğu söyleniyordu. Aslında All Blue, Aqua Laguna'nın tüm dünyayı kaplayan 1000 yılda bir gerçekleşen nihai formu olabilir. Sanji'nin hayali aslında tüm insanlığın en büyük felaketi olabilir..

Egghead şimdiden favori arclarımdan birisi oldu. (Kuma bölümlerine rağmen) Adi Oda beni yakalamayı başardı, şimdi geçmişte resimlere bakıp geçtiğim bölümleri tekrar bir okuyayım. Hala Kuma'ya ne olduğunu hakkında zerre fikrim yok :D
 
O değilde son savaş son savaş diyip duruyoruz sOda denilen adam son savaşı çizemez zaman atlaması yapıp 10 gün sonra falan yazar:oleyo2:
 
Abi birşey diyeceğim de bu kadar sığ mı bu seri sizin için gerçekten! Sadece VS mi olay sizce yani bu mudur 1100 küsür bölümdür tek ilgi noktanız olan şey...
Öyle değildi belki ama retcon üstüne retcon yiyor seri . Öyle abez bir hikayesi de yok aslında en başından beri , okuyucular abartıyor , bende çok abarttim ettim ama genel bir bakınca sakız gibi seri. En çok zevki verende doğal olarak vs oluyor onu bile yapamıyor gerçi artık. Tonla vs konusunda , güç konusunda , teori konusunda yorum yapmış , açmış , okumuşum dur ama adam herşeyi kafasına göre işliyor bayadır. Gayet doğal bence herkesin vs beklemesi.
 
küresel ısınma is coming. robin satürnün olduğu ortamda yoktu diye hatırlıyorum. satürnün sesini nereden tanıyor acaba?
 
Bu Arapların Yonko Aşkı bitti şimdi Gorosei Aşkı mı başladı? Kısa spoilerde bunları vermemişlerdi.

Gorosei her ne kadar yenileniyor olsa da bu durumlara düşmemeleri lazım. Amirali anca Nika gibi aşırı bozuk şeyler düşürebiliyor.
@sensey @artyomdh
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık