Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1113: Çıkmaz

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 48 35.8%
  • Orta

    Kullanılan: 48 35.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 38 28.4%

  • Kullanılan toplam oy
    134
eski bi teori vardı sanki ya, bu noah boşuna yok diye. şirahoşinin deniz kralları da az çok bu goroseilere benziyor ama goroseiler meyve kullanıcısı ise bunlar tam tersi denizin çocukları :S ayrıca water7da iceburg adayı komple gemiye çevirecekti, yine hareketli olan dev bi ada-gemi olarak thrillerbark var. onigashima bi ihtimal parçalanmadıysa wanolular için bi ada gemiye dönüşebilir vs. en son neye bağlayacak bunu :S mad max in tam tersi bi film vardı gerçi mad max esinlenmesiydi o da sanırım, waterworld diye benzerlikler elbet çıkacaktır du bakalım
 
Tequlia Wolf'un yapım nedeni bu bölümle açıklanmış olabilir. Hatta Kuma, diğer tayfa üyelerini yeteneklerini geliştirecek yerlere gönderirken, Robin'i belki bu mesele yüzünden bile buraya göndermiş olabilir.
Buna dair tonla ayrıntı var. Oda yıllar önce bu suyun yükselmesi olayını planlamış. Bu bölümle eski saygınlığını tekrar kazandı reis :sapkali:
 
Kare kare incelendiğinde güzel bir bölüm ama diyalog kısmı çok uzatılmış, Kayaları görmek güzel, CC nin ağlaması da ayrı olay. :hhh:

Peluş un anında top gibi olması, Zeus un çıkması Robini korumak için çok güzel bir kare … Sanji reis şovunu yapmış, bu adama kadınlar ağlıyor deyin, KK olur.
 
Bence lulusia da önemli bir pone vardı. Yüzyıllardır dünyaya hükmeden bir oluşumun ponelerin yerini bilmediğine inanmak istemiyorum. Ayrıca ada yok edecek güçte bir silah yaptıran hükümetin silahı bomboş bir adada denediğine de inanmak istemiyorum.
Deniz seviyesi yükselecekse bu tarım falan yapmayan üst düzey adiler çok yaşamazlar. Yiyecek stokları bu yüzden yapılmış olsun ama sonsuza kadar su altında bırakmayı planlamışlarsa büyük bir amaçları olmalı. Neden durduk yere dünyayı suya gömesin? Sadece poneleri yüzeyden silmek için mi? He eğer zamanla seviye düşecekse gene anlamsız. Hem yaşayan insan kalmayacak hem adaları bombalamış olacaklar. ayrıca zaten hali hazırda gemi gibi bir araç varken hangi akla hizmet dünyayı dolaşan köprü yaparsın? bu hükümet gerçekten çok tuhaf. adamlar teknolojide geri gitmek için özel çaba harcıyor. köle gücüyle çalışan yürüyen yol gibi akla ziyan icatlar var.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık