Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1113: Çıkmaz

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 48 35.8%
  • Orta

    Kullanılan: 48 35.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 38 28.4%

  • Kullanılan toplam oy
    134
Çok uzun zamandır bu kadar boş bir bölüm okuduğumu hatırlamıyorum. Vegapunk'ın 1 bölüm boyunca gazlayıp söylediği şey o kadar ilgimi çekmiyor ki, kelimelerle tasvir edemeyeceğim bir düzey.
 
Kim gömecek ?Dünyanın tamamından bahsediyor.Im sanırım.Herkes hükümete dalacak büyük ihtimal.
 
Son düzenleme:
York sanki yayını durduracak gibi. Kutsal Ejder olmak için elinden geleni yapıyor. Sanki kayıtların nereye saklandığını bir şekilde bulacak ve bunu da Gorosei’ye söyleyecek gibime geliyor.
 
ilk spoiler kötüydü ama bölüm çıkınca daha iyi geldi gözüme çizimler vs olarak. eski karakterleri görmek güzel oldu, keşke bizimkiler yonkou tayfası olduğuna tepkilere dair bi kapak hikayesi olsaymış. ayrıca farklı farklı karakterleri göstermesi evrenin canlılığı açısından çok faydalı. Vegapunk'un mesajı tüm dünyaya sarsacak şey olacağı için yarıda kesilmesi gibi bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
 
Bence bu goroseilerin kan verme mevzusu güçlerinin az veya çok olduğunu göstermiyor. Adamlar en azından şimdiye kadar nasıl olsa hasar almıyoruz neden savunalım ki kafasındalar.


Ayrıca sODA umarım 1-2 bir şey daha açıklatır da birkaç düğüm çözülür.
 
Yayın falan kesilme aptallığı olmaz.Ne söyleyecekse aktaracak yayında.Zaten son sayfa panellerinde elleşmeyelim modunu gösterdi.Yayın olayının onlar adına önemide yok bu saatten sonra.Adadan kazanma durumlarında çok rahat örtbas edebililer.Öncelikleri lazım olan kaynakları ve bilgileri toplayıp gitmeleri.Gerisi teferruat.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık