Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1113: Çıkmaz

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 48 35.8%
  • Orta

    Kullanılan: 48 35.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 38 28.4%

  • Kullanılan toplam oy
    134
Vegapunk belki de serideki en önemli pozisyondaki 10 karakterden biri ancak şahsen hiç doğru işlendiğini düşünmüyorum. Zekasını kullanma becerisi konusundaki vasatlığına diyecek şey yok zaten .

Vegapunk bu adayı öyle bir domine edip tasarlamalıydı ki her yerde tuzak sistemi olup düşmanın aklı ile alay etmeliydi .

Gorosei bile Vegapunka ilişirken defalarca düşünmeli
Tamamen katılıyorum. Bir çok alanda senden zekisi yok ama kurnazlık yapamıyorsun. Devrimcilerle bağın var ama bunu hükümete karşı kullanmıyorsun. Hükümeti kullanıp mükemmel silahlar klon askerler üretiyorsun ancak kendi adanda savunma sistemi çok zayıf. Kizaruya zerre önlem almıyorsun. Tamamen luffy’lerin adaya tesadüfen gelmesinden dolayı karşı koyabiliyorsun. Hükümetin içinde cp0 ajan koymuşsun stussy kullanmıyorsun. Bilimsel zekası en üst karakter olabilir. Stratejik zekası çok düşük seviyede. Şuan için stratejik anlamda bana göre en zeki karakter buggy’dir
 
  • Like
Tepkiler: Tyr
Gorosei'nin gücünü fazla hafife alıyorsunuz! Heriflerin gücü amiral ötesinde bir güç ama çok bir savaş geçmişleri olmadığı için adamlar ellerindeki gücü kullanmaktan aciz gibi duruyorlar.

Bu tam olarak Buggy ya da Foxy gibi zayıf karakterlere serinin zirve meyvelerini vermişler de ne yapacaklarını bilmiyorlarmış gibi takılıyorlar. Aslında aşırı güçlüler ama bu gücü kullanmaktan acizler.

Mesela Luffy, Satürn'ün saldırısını beyzbol sopasıyla geri döndermişti hatırlarsanız. Oluşan patlama öyle büyük çaplı bir patlama ki sanki nükleer bomba atılmış gibi bir görüntü ortaya çıktı. Hasar almamaları zaten çok başka bir güç gösterisi.

Bunun yanında Warcury'nin Haoshoku Haki ile gemideki kişileri bile bayıltması Haki anlamında da çok güçlü olduklarını gösteriyor. Yeni Pacifista ordusu Marry 3'ler sıradan Pacifista'lardan çok daha donanımlılar ama buna rağmen V.Nusjuro 1 dakika içinde adadaki bütün Pacifista'ları etkisiz hâle getirdi. Her birinin benzersiz özellikleri var ama nedense Bir Kaido kadar bile etkileri yoktur.

Adaya sadece Kaido gelse sanki daha fazla endişe yaratırdı. Bu beşlinin her biri ölümsüzmüş gibi özelliklere ve hayvani bir güce sahip olsalarda büyük bir tehdit oluşturamıyorlar. Luffy'nin Gear 5 formundan çıkması daha fazla endişe yaratıyor bende.
 
Goroseinin gücü bence İmuya bağlı olabilir. Luffy gibi tükenip güçleniyor olabilirler. Şarjları bitti herhalde.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 3)

  • Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık