Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1112 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 dakika sonunda bekleneni veremez diye sağa sola eşe dosta haber saldım küfür terapisi yapacağız Eichiro Oda'ya Haydo da gelecek.
 
Dragon hani şu çok güçlü, dengi yok dediğiniz hükümeti devirmek için örgütleniyor. Sürekli değil gerektiğinde harekete geçen bir adam. Fanı olması gayet normal. Amiraller ise gerektiğinde değil sürekli emirle harekete geçiyor :D emir verenin de kim olduğu belli :D
Gerektiğinde Saboyu harekete geçiriyor. Kendisi genelde hareket etmemeyi tercih eden bir adam. :D

Sabo olmasa kutsalların ekmek stoklarını kestik diye övünecek adam. Vay babam tebrikler. Kutsallar yemek masalarında artık ekmek yiyemiyor. Devrim adına ne büyük hareket.:ehe:
 
Dragon'un gelme ihtimali için o kadar güzel ve mantıklı içerikler gördüm ama Oda'nın Dragon'u getireceğini düşünmüyorum ki gelme ihtimali çok düşük. Kuma'nın gelmesi bile oldukça uzun sürdü ki meyve gücü olmasına rağmen. Nasıl bir gücü olduğunu bilmiyorum ama Dragon gelse bile her şey bittiğinde gelmiş olacaktır diye düşünüyorum. Kuş olan kadimin gördüğü şey bence Antik Robot diye tahmin ediyorum. Yukarı bakma olayı ise orada bulunan bir ekrana bakması diye yorumladım ama Dragon'un gelmesini ve Luffy'ye yardımcı olmasını çok isterdim. Buda bir gerçek tabi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık