Filo amiralliği özelinde dedim.İşin kötüsü hiç gitmedi ki.....
Filo amiralliği özelinde dedim.İşin kötüsü hiç gitmedi ki.....
Şu adadan bütün hasır şapkalar sağ salim çıkarsa devamında seride ne olduğunun pek bir önemi kalmaz. Adamlarda öyle bir plot armor varki yetti artık be nika hariç hiç biri dövüşücek seviyede değil bak hasar alsınlar demiyorum en azında 1 2 tanesinin ölmesi gerek. Sözde yonku tayfası 3 4 kişi dışında haki bilen yok şuraya kadar gelmeleri bile plot rezilliği.
Dediğine %100 katılmakla beraber tayfadan biri ölürse ne hissederim diye şöyle bir düşündüm de tahmin ettiğimden daha çok üzülürmüşüm.Şu adadan bütün hasır şapkalar sağ salim çıkarsa devamında seride ne olduğunun pek bir önemi kalmaz. Adamlarda öyle bir plot armor varki yetti artık be nika hariç hiç biri dövüşücek seviyede değil bak hasar alsınlar demiyorum en azında 1 2 tanesinin ölmesi gerek. Sözde yonku tayfası 3 4 kişi dışında haki bilen yok şuraya kadar gelmeleri bile plot rezilliği.
Imu adaya gelmeden de usopu öldürebilirdi sırf usopp icin adaya geldiyse Dünyanın hakimi Imu değil Gol D. GOD Usopp'tur.İmu adaya gelip usopp'u öldürmüş diye yorumladım ya imu ya nasjuro.
Gomu, haki falan kalmadı Alpa usta. O eski bildiğin Luffy yok alış artık.Reyize dezavantaj verip gücünü düşüren gomu meyvesi yerine haki güçlerini kullanmalı. Reyizdeki haki çeşitliliği kimse de yok.
Guernica reis daha çok hakiman mesela.Gomu, haki falan kalmadı Alpa usta. O eski bildiğin Luffy yok alış artık.
Hem benliği nika tarafından ele geçirildi hemde tayfam dediği dost bildiği arkadaşları gorosei ile savaşırken onu yalnız bıraktı. Luffy bu haline dayanamadı efkardan bu şarkıyı yazdı çok üzgünüm çok.Gomu, haki falan kalmadı Alpa usta. O eski bildiğin Luffy yok alış artık.
Çok haklısın.Zoro'nun ölmesi lazım...Şu adadan bütün hasır şapkalar sağ salim çıkarsa devamında seride ne olduğunun pek bir önemi kalmaz. Adamlarda öyle bir plot armor varki yetti artık be nika hariç hiç biri dövüşücek seviyede değil bak hasar alsınlar demiyorum en azında 1 2 tanesinin ölmesi gerek. Sözde yonku tayfası 3 4 kişi dışında haki bilen yok şuraya kadar gelmeleri bile plot rezilliği.
KatılıyorumÇok haklısın.Zoro'nun ölmesi lazım...