Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1111: Güneşin Kalkanı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 111 58.7%
  • Orta

    Kullanılan: 47 24.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 31 16.4%

  • Kullanılan toplam oy
    189
Bir fan yapımı one piece mangası vardı orda 5 kadim hepsi farklı bir şekilde dövüşüyordu bu bence daha ilginç olabilirdi.
bu daha iyiymis. Ozgun olcam diye seriye zicti oda ama maalesef ozgunde degil tum seri kopya nikanin kalp olayida kengan ashuradan tokita ohma avansindan kopya son olarak. Araklamadigi yer kalmadi one punch man saitama tarzi luffyi bir sey yapmaya calisiyor.
 
Luffy bir şey yaratmıyor arkadaşlar tekrar bakın, bir ağacı söküp dişleriyle kemirip bezbol sopası yapıyor. Yoktan var etmiyor yani. Ama boya yoktan geldi, o da mizah amaçlı zaten.
Benim teorime göre envanterde bir kaç eşyası var maskeye benzer. Boya gözlük beyzbol şapkası gibi hiçbir cacığa yaramayacak mizah için kullanılan eşyalar. Sopayı niye yaratmadı mesela. Ya da çok daha uçuk şeyler hayal edilebilir. Ama böyle bir şey yok. Gorosei'ye mesela kalıcı hasar bırakamadı. Hayal etmiyor mu bunun için bir şey?

Yalnız Oda da suç var.
 
Bunlar kaçacak mı goroseilere yüzleşecekler mi anlamadım. İçimden bir ses devler bunların kaçmaları için kendilerini feda edecekler ve hikaye Elbaf'ta devam edecek diyor. Bunların işi bu arcta değil Elbaf'ta bitecek bence.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık