Fps hep dayak yiyordu zaten sen nasıl göz dikersin yerime diye bir caps gelir artık. Çocuğun başını yaktın durduk yere shsjshOlaylar durulana kadar yeni lobi liderleri
Teach Lobisi: @Montana
Devrim Lobisi: @Sodex
Law lobisi: @Fruit Punch Samurai
Fps hep dayak yiyordu zaten sen nasıl göz dikersin yerime diye bir caps gelir artık. Çocuğun başını yaktın durduk yere shsjshOlaylar durulana kadar yeni lobi liderleri
Usta şu anlık Teach lobisi @artyomdh @MD. Teach ve ben, yönetiyoruz. Amaçları zaten dağıtmak. Kumpası bozdukOlaylar durulana kadar yeni lobi liderleri
Sahipsizlerin dostu gibi oldun iyice.Gerekirse Teach'e de sahip çıkarız. @II. Invictus
@MD. Teach asıl korkman gereken kişi geldi işte. Seni bataklığa çektiler usta, oyunlara gelmemen lazım dedik dinletemedik.Gerekirse Teach'e de sahip çıkarız. @II. Invictus
@artyomdh 'a sırtını dönme. Law'ın tayfayı geride bıraktığı gibi bırakır seni. Tabi önce Gamma Knife saplar.Usta şu anlık Teach lobisi @artyomdh @MD. Teach ve ben, yönetiyoruz. Amaçları zaten dağıtmak. Kumpası bozduk
@Alpamis Zoro lobisine çöken adam, fire vermemen lazım yoksa lobi gidecek. Kırmızı alarm verip sağlam planla dönmeli.Ne oluyoruz arkadaş milli piyango tutturduk da sonradan herkes ortak mı oldu ikramiyeye bu ne karasakal sevdası.
Aman hocam sakın etiketleme hazır görmemişken radarına girmeyelim topuklayamam da sonra pizza ya da un kurabiyesi olmak istemiyorum bu yasimda.@MD. Teach asıl korkman gereken kişi geldi işte. Seni bataklığa çektiler usta, oyunlara gelmemen lazım dedik dinletemedik.