Bölümde 2 şey dikkatimi çekti.
1- Sanjinin Satürnün yeni formuna olan sözleri özellikle gözlerine. Ve son sayfada Nika -Satürn göz bakışları aynı gibi geldi. Nika-IM- Gorosei ilişkisi var diyoruz zaten ama meyveleri de bağlantılı gibi. Satürnü de amirallerden güçlü görüyorum. Her ne kadar adam gibi savaşmasada.
2- dış ses tüm dünyayı sarsacak olaylar gerçekleşecek demişti bu arc için. O olaya geldik sanırım. Vegapunk tüm dünyaya gerçekleri ve nikayı anlatıcak gibi duruyor. ( yazar bozuntusu herşeyi anlattırmaz ya da bize göstermez bu konuda anlaşırsa)
Gerisi teferruat. Luffy 2vs1 atıyor. Oyalama ve kaçış işini yapacaktır. 2 sini bu arc harcamaz yazar. Zaten 2 karakteri de adam akıllı savaştırmıyor. Özellikle amirallerden güçlü olduğunu düşündüğüm Satürnü.
Sanji reis e kızanları da anlamıyorum. Herif kaptanının sözünü dinliyor ve sözlerini tutmaya calısıyor. Adam ölüm döşeğinde, luffy-sanji de adamı kurtarmak istiyor bu kadar basit. Olay vegapunkun ölüm döşeğinde olması yani. Olmasaydı aslanlar gibi savaşırdı reis. Şüpheniz mi var bundan

ve bariz bir şekilde bu arc kaçış arcı. Her karede kaçmaya çalışan tayfa üyeleri . Bir luffy-zoro- devler savaşıyor.
Karasakala da sinir olmaya başladım. Bedavadan sadece tayfanın bildiği bilgileri alacak. Bu artık şanstan öte birşey. Önüne düşüyor resmen. Çaba yok bilgi yok. Yalvaran, cok sey biliyorum nolur götürün diyen bir Caribou var. Bu kadar şans da göze batıyor. Luffy- karasakal şansı her zaman gözler önünde nedense. Bunlar seri sonu beraber omuz omuza savaşırlar. Ying yang reisler. Demedi demeyin