Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1107 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 789

Ben arkada kan kaybından yerde yatıp ölümle mücadele etsem ve benim arkadaşım tam onunda hoplayıp zıplayıp kahkahalar atsa o arkadaşım olmaz bir daha.

Saturn'ü yakalamamış BB tayfası, o halde Devon Saturn'ün kılığına girip MJ'ye gidemez, şantaj da yapamazlar, ancak dışarıda görevli olduğu gösterilen diğer Px ve Seraphimlerin (Croco-Dof-Moria) kontrolünü direkt alır BB tayfası. Bonney'in yokluğunda diğerlerini de alırlar. Bonney'in tayfaya katılması şart oldu. :)
Bonney'i kopyalasın Devon tüm Px'ler emre amade. Seraphimlere aynı yetkiyi vermiş mi Vegapunk ? S Bear olabilir de diğerlerini Bonney'in emrine vermek saçma bence. Kuma benzerleri zarar versin istememiştir.

Üye silindi 789

Kardeş siz arkadaşını arkadan bıçaklayıp meyve çalan adamlarsınız yav.:(
Hakkı olanı almıştır Teach. Hiç bir zaman arkadaşı olmamıştır Thatch Teach'in.

Vegapunk arkada ölümle mücadele ederken biri poz kesiyor, diğeri de kahkaha atıyor. Gerçek Luffy olsaydı Sanji Vegapunk al ve iyileşmesi için Chopper'a götür. Ben Kizaruyla ilgilenirim derdi.

Bunu Nika'ya bağlıyorum ben. Nika ve Luffy bu yüzden farklı kişiler.

Üye silindi 789

Bonney'i kopyalasın Devon tüm Px'ler emre amade. Seraphimlere aynı yetkiyi vermiş mi Vegapunk ? S Bear olabilir de diğerlerini Bonney'in emrine vermek saçma bence. Kuma benzerleri zarar versin istememiştir.
Bir ara Bonney'e denk gelmişlerdi. Belki dokunmuştur ama Pacifistalardan ziyade Seraphimler çok önemli. Baya can sıkan şeyler bunlar.

Evet Kuma'ya benziyor diye en üst mertebe koymuştu Bonney'i. Bir nevi babasından zarar görmemek için. Sadece Pacifistalar için böyle yapmıştır.

Hakkı olanı almıştır Teach. Hiç bir zaman arkadaşı olmamıştır Thatch Teach'in.

Vegapunk arkada ölümle mücadele ederken biri poz kesiyor, diğeri de kahkaha atıyor. Gerçek Luffy olsaydı Sanji Vegapunk al ve iyileşmesi için Chopper'a götür. Ben Kizaruyla ilgilenirim derdi.

Bunu Nika'ya bağlıyorum ben. Nika ve Luffy bu yüzden farklı kişiler.
Forum sürekli gülmesine yol açıyor dedik zaten.

Teach namussuz bir adamdır. Arkadaş gibi davranmış sonra da kalleş bir şekilde arkadan saldırıp meyveyi çalmıştır.

Bu Vegapunk efendi Kuma'nın geçmişi gösterildiğinde itin g.tüne sokulmuştu şimdi yaptıklarının diyetini çekiyor diyeceklerine Luffy nasıl buna müsaade ediyor deniyor. Aynı anda kaç şeye el atsın oğlan ? Sırası geldikçe yapıştırıyor işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık