Mars üçüncü güçlüdür eğer güneşe olan uzaklıklara göre sıralarsak.Roger lvl Satürn'e bak.Bi dövmeyen ben kaldım anasını satıyımGoroseilerin bluenosu ya bu adam ya da Mars.
Mars üçüncü güçlüdür eğer güneşe olan uzaklıklara göre sıralarsak.Roger lvl Satürn'e bak.Bi dövmeyen ben kaldım anasını satıyımGoroseilerin bluenosu ya bu adam ya da Mars.
Egghead’in kum torbası belli oldu. Wano’da Jackti burada Satürn.Roger lvl Satürn'e bak.Bi dövmeyen ben kaldım anasını satıyımGoroseilerin bluenosu ya bu adam ya da Mars.
Kel dayı Zoro'nun,yaralı eleman Sanji'nin gibi duruyor. Mars dediğin gibi de olabilir en zayıf ikinci de. En güçlü ya kel dayı ya şu kabak gibi olan zaten.Mars üçüncü güçlüdür eğer güneşe olan uzaklıklara göre sıralarsak.
Satürn'ün icraat göstermesi lazım artık.Egghead’in kum torbası belli oldu. Wano’da Jackti burada Satürn.
Akainu ile panel paylaşan bir adam sağlamdır @William cuttingKel dayı Zoro'nun,yaralı eleman Sanji'nin gibi duruyor. Mars dediğin gibi de olabilir en zayıf ikinci de. En güçlü ya kel dayı ya şu kabak gibi olan zaten.
Satürn'ün icraat göstermesi lazım artık.
Goroseiler de birbirlerine çok çok yakın tipler çıkmayacaklar bence.
bide o amiral dövüşe istekli olsa of ki ne ofYonko+Komutan vs Amiral oluyormuş. Spoilerciler yine algı yaptı.
Lucci zoroya ne demiş.