Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1107 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido’do da Oden’e şerefsizlik yaptı, sıcak yağda dayanırsan canınızı bağışlarım dedi sonra kafasına sıktı. Orochi ile Oden’i 5 yıl boyunca kandırdı, direkt savaşa girmektense güç topladı. Karasakal’ı şerefsiz diye sevmiyorsan çelişmiş oluyorsun. Yanlış mıyım usta? @MD. Teach
Lucky luke ben ciddiye bile almam yorum olsun diye yorum yapiyor Karasakal en başından beri kötü karakter diye işlendi ne yapmasını bekliyor anlamış değilim boş yorumları görmezden geliyorum

herkes sanjinin kizaruya durdurmasına çok uçmuş da önceki bölümlerde sentomaruda kizaruyu durdurmuştu sözde erken sevinmeyin zoronun lucciyi yenmesi kafi zaten lucci dediğimiz adam meyve uyanışı ile çok güçlendi ve bi süre g5 luffye denk gitti tek yemedi zoro ykc1 lvl sa lucciyi yenip ykc1+ lvl felan olur gibime geliyo sanjide kizarudan bi sopa yiycek ben söliyim

Teach'in adamlarının meyveleri hep hikayede işlerine yarayacak şekilde. İstedikleri meyveleri de bulabiliyor şipşak.

Teach'in tayfanın komutan seviyesinin altındaki adamların ortalaması Perospero filandır muhtemelen. Bu adamlar gidip Page one ile filan dövüşmez.

Umarım sanji ve kizaru arasında güzel bir mücadele görürüz günün sonunda zoroya artı yazacaktır çünkü :gamyon:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık