Teach adam olsaydı da siz sevmezdiniz reyiz.Böyle olmadığı için kimseye sevdiremedi kendini...
![]()
Teach plan yapıyor da başarılarını baya şansa borçlu.Dostum bal kazanı değil.
Seride beyni olan 2 karakter var.
Dragon ve Teach diğerleri boşuna ağırlık taşıyor.
Düşün ki birbirinden güçlü düşmanlarının olduğu yere giremiyorsun, pestil olmaktan korkuyorsun.Onca düşmanın içinden senin için en güzel olanı gökten vahiy iner gibi önüne düşüyor.Sonra da istediğini alıp, ışınlanıyorsun.Dostum bal kazanı değil.
Seride beyni olan 2 karakter var.
Dragon ve Teach diğerleri boşuna ağırlık taşıyor.
Zoro dövüşte Lucci'nin uykusunu getirmiş diye yorumladım.
şimdilik yok. Belki de teach ölünce meyvesi senin gibi hakkımı veren bir kullanıcı nasıl bulacağım deyip bişey çevirir. Güneş var olmadan önce heryer karanlıktı.Ölünce kendisini düm tek tek diye canlandıracak meyvesi olmadığı için yapabileceğinin en iyisini yapıyor.
Şansa bala oluyor işte kendisi bile bilmiyordur Satürnün orada olduğunu Absalom geliyor önüne Luffy karıştırıyor emeği veren Luffy mi Karasakal mı? Wb meyvesine kim sayesinde çöktü? Plan yapmak başka planı uygulama kısmı tamamen şansa geliyor işte bu kadar basit.İlla herkesle bam güm dövüşmesine gerek yok. Zekasını kullanarak plan yaparak fırsatları değerlendirerek buralara geldi adam işte. 3-4 sene öncesine adam akıllı kadar tayfası yokken şimdi adam her birine meyve verdi, kendi adasına sahip, pone okuyacak bir esiri var. Şimdi Saturn'u kopyaladılar. Luffy'den sonra One Piece için en çok çaba gösteren, emek veren karakter kendisi. Bu adam Luffy ile birlikte turta yerken şimdi 4m berrye yakın ödülü var. Gidiyor Puding'i kaçırıyor, Saturn'u kopyalıyor, Devrimci karargahını basıyor. Boa Hancock'u kaçırmaya çalışıyorlar. Meyve avcılığı yapıyor. Benim ettiğim laf şansa bala buralara gelmesi. Adam yemiyor içmiyor çalışıyor.
Şansa bala yonko olup buralara gele bir karakter varsa o Buggy'dir. Teach hakkıyla bu noktaya gelmiştir.
Eğri oturup doğru konuşalım; Luffy ve Tiç'in de şans hep yanlarında oldu. Luffy sadece olaylara direkt giren, daha cesur birisi. Tiç ise biraz daha sinsi takılıyor. Yine de en çok aksiyona girenler de bunlar, ödüllerini de alıyorlar o yüzden.İlla herkesle bam güm dövüşmesine gerek yok. Zekasını kullanarak plan yaparak fırsatları değerlendirerek buralara geldi adam işte. 3-4 sene öncesine adam akıllı kadar tayfası yokken şimdi adam her birine meyve verdi, kendi adasına sahip, pone okuyacak bir esiri var. Şimdi Saturn'u kopyaladılar. Luffy'den sonra One Piece için en çok çaba gösteren, emek veren karakter kendisi. Bu adam Luffy ile birlikte turta yerken şimdi 4m berrye yakın ödülü var. Gidiyor Puding'i kaçırıyor, Saturn'u kopyalıyor, Devrimci karargahını basıyor. Boa Hancock'u kaçırmaya çalışıyorlar. Meyve avcılığı yapıyor. Benim ettiğim laf şansa bala buralara gelmesi. Adam yemiyor içmiyor çalışıyor.
Şansa bala yonko olup buralara gele bir karakter varsa o Buggy'dir. Teach hakkıyla bu noktaya gelmiştir.