Umarım Kizaru, luffy VS saturn olayına karışmamak için bonney'e dalıyorum diye ayak yapıyordur. Çaycı'nın bu tavırlarını kalbim kaldıramamaya başlıyor artık 

Hapiste meydancılık yapıyordur şimdi onlar. Diğer koğuşlardan kendi koğuş ağalarına spoiler verirlerAmiralci-Zorocu spoilercılar hapse girince doğru düzgün bilgi akışı nasıl da gelmeye başlamış. Bu bölümü geçen haftaki elemanlar sızdırsa Kizaru bir şeye şaşırmış ama neye falan diyip son ana kadar gizlerlerdi.
Lutfi'ye yemek vermesi gerektiğini nereden biliyor ki ? Yani yemek yerse gücünün yerine geleceğini nereden biliyor ?Van Augur karakteri bayağı hoşuma gitmeye başladı, tüm görevlerde bu adam var. Luffy’e yemeği verip Satürn’ü kırdırmayı hedeflediyse de bayağı zeki birisi.
Cp ='daki Guernica gibisi gelmedi. Luffy'i öldürdü, Kaido'nun saldırısından sağ çıktı, üstüne Nika'nın fotoyu çekti.
Benim asıl merak ettiğim şey var; su silahlı Van Augur vs Crocodile?
Sanji kizaruyu alamaz. Amiralleri harcamaz oda su an danisikli dovus var. Gercekci bir yorum olamaz bu. Saygi duydugu aktorlerden ilham alarak cizmis daha luffye yedirmiyor sanjiye mi yedirecek. Bazi gercekleri farketmeniz lazim artik.Kapıştığı adam Zoro çokta önemli bir şey değil yaptığı.
Sanji Kizaru'yu alırsa asıl olay olur, ondan beklentilerin üstüne çıkmış olur arc'ın sürprizi olur.
İçine cin kaçan Mystic mod on.Kapıştığı adam Zoro çokta önemli bir şey değil yaptığı.
Sanji Kizaru'yu alırsa asıl olay olur, ondan beklentilerin üstüne çıkmış olur arc'ın sürprizi olur.
Niye ?Sanki kizaruyu bloklayamaz, fake spoiler![]()
Gorosei'in yüzünü kopyaladılar fazlasıyla yeterli bir şey olduğunu düşünüyorum.Gidiyor bunlar, görev tamam deyip. Ne görevi yaptılar ki? Dönmezler bence daha.