Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1107 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kizaru, Bonney'i öldürmeye çok istekli. Luffy varken bir şey de yapamıyor, çok üzülüyorum bu haline. Luffy'nin başını başka yöne çevirmesini bekliyor kızı ikiye bölmek için.

Dünya diye bir kadim mi var ? Tiç'in elemanları Satürn'e niye öyle bir şey söylemiş ki ?

Teach'e neden guzellemeler yapan var anlamadim. Cakalin onde gideni ve onda da kotuluk haiz.
Xebec tanri vadisine meyve icin gitti. Teachte meyve icin geziyor. Ekibinden olanlara bakin BM ve Kaido.
Teachin yerinde olsam.vegapunk kacirirdim:))

Kizaru, Bonney'i öldürmeye çok istekli. Luffy varken bir şey de yapamıyor, çok üzülüyorum bu haline. Luffy'nin başını başka yöne çevirmesini bekliyor kızı ikiye bölmek için.

Dünya diye bir kadim mi var ? Tiç'in elemanları Satürn'e niye öyle bir şey söylemiş ki ?
Satürn hedefiniz ne diyince onlar da dünya demişler.

Sanji vs Kizaru bir çok Sanjici arkadaşın ortak hayalidir.Yani mesele Sanji'nin lazer bloklaması olduğunu kim söyledi? Ufak çaplı bile olsa bu adamlar bir duelloya girişse kalpten gidecek tanıdıklarım var benim.

Satürn hedefiniz ne diyince onlar da dünya demişler.
Dünyayı ele geçirmek manasında mı yani ?

Beş kadim gezegenin içinde Dünya yoktu ya, acaba bunlar Dünya kadiminden mi bahsediyorlar dedim. Ve Dünya kodlu kadimin de İm olabileceğini düşündüm. Çünkü Satürn onu duyduktan sonra saldırmış.

Sabah nescafemi alıp güne başlayayım dedim, bir baktım forum sel olmuş, meğer @Alpamis gece boyu ağlamış :)

En çok da ''Teach'in adamlarının meyveleri hep hikayede işlerine yarayacak şekilde'' yorumuna güldüm, WCI arka bak bakayım, Luffy'nin yanında rastgele gelenler nasıl hikayede işe yaramış, Cracker'in kırılmaz bisküvisi var, ıslatmak lazım, pat Nami yanımızda, BM'nin ruh gücü var, pat Ruhlar Kralı Brook yanımızda, velhasıl kazın ayağı öyle değil, Teach'e sallasan da nafile :)

Aokiji sayesinde tüm bilgilere de sahip oldu. Bu kadar 🍯 cidden fazla.
Reyiz adam vura vura gidiyor Teach gibi dolanmıyor. Teach'in yarısı kadar balı olsa seri 200'lerde biterdi.
Teach'in adamlarının meyveleri hep hikayede işlerine yarayacak şekilde. İstedikleri meyveleri de bulabiliyor şipşak.
Yine bir beleşe konma hikayesi.

Bakıyorsun kimler? Yine Teach ve ekibi.
Eggheadde sırtlan görüldü.
Öyle meyveleri olsa başarılı olurlar.
O meyvelerle herkes yapar bu görevi. Zaten adam hazır bir şekilde yanlarına uçmuş. Mal değilseler yaparlar zaten.
Bak bir başka bal hikayesi. Yakında Teach'in durumu...

Merhaba ben Teach.

Sırtlan Teach.

Beleşi severim. En sevdiğim yiyecek baldır. Fırsatlar ayağıma düşer.
Teach'in şansı cidden fazla. Bahtına düşman Luffy düşmüş.

Luffy'nin bahtina bak düşmanı Teach gibi her türlü sereften yoksun bir adam. Düşmanın bile şereflisi demişler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık