..silemiyorum bu kendi mesajımıAvatarı değiştir.
Son düzenleme:
..silemiyorum bu kendi mesajımıAvatarı değiştir.
Mermiyi ıslatıp uzaktan kafaya sıkarsa Croco’nun cenaze kalkar. Nasıl olsa Logia’yım diye mermiden kaçmaya da çalışmaz.Cp ='daki Guernica gibisi gelmedi. Luffy'i öldürdü, Kaido'nun saldırısından sağ çıktı, üstüne Nika'nın fotoyu çekti.
Benim asıl merak ettiğim şey var; su silahlı Van Augur vs Crocodile?
Tahminimce, Luffi'nin gücünün geri kazanmasını sağlamak için ona yemek makinesini ışınlamış olabilirler. Amaçlarından biri, Luffy'i, yıpranıp da Satürn'ün karşısına çıkmışsa, onun gücüne yeniden kavuşmasını sağlamak.Gidiyor bunlar, görev tamam deyip. Ne görevi yaptılar ki? Dönmezler bence daha.
Zaten Luffy’nin yanına yemekleri ışınlayan bence Van Augur ama sebebini merak ettim. Işınlanma olmadan birinin yemek getirmesi her türlü farkedilirdi, hatta yapan Kizaru ise uyanışla ışınlanma yapmıştır diye yazmıştım.Tahminimce, Luffi'nin gücünün geri kazanmasını sağlamak için ona yemek makinesini ışınlamış olabilirler. Amaçlarından biri, Luffy'i, yıpranıp da Satürn'ün karşısına çıkmışsa, onun gücüne yeniden kavuşmasını sağlamak.
Ya da Robin'i ışınlayıp kaçırmak.(Robin'i belki de önceden ışınlamıştır)
Ya da Garp'ı teslim etmek Luffy'e veya onun hakkında sadece kısa bir bilgi vermek, bu sayede Luffy Karasakala kendi isteğiyle gelecektir.
Ya da... Yahu ne çok sebep olabilirmiş. Yazmaktan usandım![]()
Dimi çok haklıZoro sadece lucci ile kapışmıyor olabilir. Jinbei seraphimi vs dövüşe dahil olmuştur belki.
Kargaşa yaratmak içindir. Görevleri neyse kargaşa arasında onu yaptılar.Zaten Luffy’nin yanına yemekleri ışınlayan bence Van Augur ama sebebini merak ettim. Işınlanma olmadan birinin yemek getirmesi her türlü farkedilirdi, hatta yapan Kizaru ise uyanışla ışınlanma yapmıştır diye yazmıştım.