Aramakinin çok farklı geçmişi çıkacak yaz bir kenara. Kılıç ustalığı da asıl özelliği.Amiraller içinde en şerefsiz olarak bilinen Aramaki bile düşmanını yakalayınca diğerlerine ellemeden çekip gidiyor. Big Mom ve Kaido’dan çok daha onurlu.
Aramakinin çok farklı geçmişi çıkacak yaz bir kenara. Kılıç ustalığı da asıl özelliği.Amiraller içinde en şerefsiz olarak bilinen Aramaki bile düşmanını yakalayınca diğerlerine ellemeden çekip gidiyor. Big Mom ve Kaido’dan çok daha onurlu.
BM ve Kaido'dan onurlu olması bu adamları aklamaz...Amiraller içinde en şerefsiz olarak bilinen Aramaki bile düşmanını yakalayınca diğerlerine ellemeden çekip gidiyor. Big Mom ve Kaido’dan çok daha onurlu.
Benim kötü olup olmamalarıyla sıkıntım yok, fandom daha leş karakterleri övüp bu adamlara gelince fanlarına dahil sallıyor. Sıkıntı bu.BM ve Kaido'dan onurlu olması bu adamları aklamaz...
Fujitora ve Kuzan hariç adam yok amiraller arasında.
E fotonu engelliyor işte. Cıbıl halde vurmadan inanmam ben.Luffy hologram canavarların içinden geçti gitti. Ayağı takılırdı içinden geçerken.
Ne anlamda ?En yiğit amiral Kuzan'dır. Fuji sonrası tabii ki.
Kizaru için arada eski dostlarının kellesini alabilir diye ekle...Amirallerin karakteri konuşulmuş... o zaman Amiral Karakter tier list karşınızda
![]()
Aramaki Queen ve King’i bile önce uyarıyor, bunlar dalınca mecbur paketliyor. Bu adam ilerde fena patlatacak milleti.Amirallerin karakteri konuşulmuş... o zaman Amiral Karakter tier list karşınızda
![]()