Kizaru karşısında tükenmiş gücü.Bir ayrıntı daha var. Tam gücüme ulaştım diyor. Buradan Kizaru dövüşünün başında tam gücünde olmadığı ortaya çıkar. Bu arada Luffy'den beklenebilecek bir şey bu.![]()

Kizaru karşısında tükenmiş gücü.Bir ayrıntı daha var. Tam gücüme ulaştım diyor. Buradan Kizaru dövüşünün başında tam gücünde olmadığı ortaya çıkar. Bu arada Luffy'den beklenebilecek bir şey bu.![]()
Lütfüsüne kocaman eksi yazdırmış attığı mesajla haberi yokKizaru karşısında tükenmiş gücü.![]()
Dayak arsızı KizaruKizaru karşısında tükenmiş gücü.![]()
bir önceki panelde yazıyor Kizaru haykırışı Luffy nin ...Güzel ayrıntı ama Kizaru mu diyor orada ?
Ben onu Bonney söylüyor diye düşünmüştüm.bir önceki panelde yazıyor Kizaru haykırışı Luffy nin ...
![]()
Onana'ya 5 tane atmak başarısızlık olurdu.Sanji yerine Zoro olsaydı başabaş kapışıyorlardı diyenlerle biz bu Manchester'a 5 atardık diyenlerin aynı kişiler olması![]()
Nasıl yapmış oldum bunu?Lütfüsüne kocaman eksi yazdırmış attığı mesajla haberi yok![]()
Kaido yüzde sıfır nokta 3'ü ile dövüşmüş oldu o yaptğın tanıma göre.Nasıl yapmış oldum bunu?