Bir @RedTeroR atasözü der ki; "eğer almışsa Alpa haberi, çıkar tam tersi."...Aldığım haberlere göre Luffy, son vuruşu yapıp Zoro'yu yenecek olan Lucci'yi durdurmaya gitti.
Bir @RedTeroR atasözü der ki; "eğer almışsa Alpa haberi, çıkar tam tersi."...Aldığım haberlere göre Luffy, son vuruşu yapıp Zoro'yu yenecek olan Lucci'yi durdurmaya gitti.
İnşallah öyle olur. Ben bu dövüşte Zoro'cuyum.Bir @RedTeroR atasözü der ki; "eğer almışsa Alpa haberi, çıkar tam tersi."...
En azından dürüstsün.Geçenlerde @RedTeroR, Luffy'i övmemek için Kaido, Saturn'ü yok eder yazıyordu. Fakat Kaido'yu yenen adamdan bahsetmiyordu nedense.İnşallah öyle olur. Ben bu dövüşte Zoro'cuyum.
Bütün Zoro'cu kardeşlerime, fandaşlarıma geçmiş olsun sonunda kaybedeceğimiz an gelmiş.İnşallah öyle olur. Ben bu dövüşte Zoro'cuyum.
Reyiz ilk defa kazanacaksınız.Bütün Zoro'cu kardeşlerime, fandaşlarıma geçmiş olsun sonunda kaybedeceğimiz an gelmiş.
Dragon Kuma'yı geçmeye geliyorSende Dragon fanlığı var mı?
Sanjiye görünmezlik şimdi çok işine yarardi ama Queen ile dövüşurken kullandığı hızı niye kullandurmiyor herif.Kim ne derse desin ama Sanji o kutu kolayı atmayacaktı. Süper kahraman elbisesi iyiydi. Belki onu güzel bir takım elbiseye çevirirlerdi....
Şu halde hasar almıyor onunla artık yamulmazdı da.... Ayrıca Satürn, Sanji için Judge'den bahsedecek mi ben en çok onu merak ediyorum konu bilim vs olunca... Gen muhabbeti açılır mı diye düşünmeden edemiyorum.