öngörüşüm: artık zoro tarafına giderse dövüşün bittiğini görmeyeceğiz. ikisi de azgın canavarlar ve lucci mutlaka uyanışlar hakkında bir ufak bilgi vermeli. uyanışların da hızlı yenilenme özelliği var. zoro kingin zayıf noktası olan hareket edince ateş sönmesini fark etmesi kırk yıl uğraşırdı. tayfadaki en zeka küpü dövüşçülerden değil malumunuz. lucciyle muhakkak bir süre dövüşecek. adım adım önce zoan uyanışları ile sonra paramecia uyanışları ile baş etmeyi öğrenecek. tabiki bölüm zoronun dövüşü ile sürmeyecek. eğer buster call hızla başlayacaksa öncelikler belli. satürnün çıkarılması lazım. delik deşik olup sonra deadpool gibi yeniden doğmayacaktır ki denizciler bunu kendi başlarına düşünerek o oradayken yıkıma başlamaz. extra olarak bundan önce kizarunun mutlaka york ve punk kayıtlarını ele geçirip güvene alması gerek. bizim tayfa ayakta ve sento hala devredeyken zor olur. imu adamı öldürür ana alevin devamı gelmezse. bu yüzden buster call dan önce seraplar, amiraller ve pasifistalara ayar çekilmesi gerek. özellikle pasifistalar tayfanın çoğu için hala büyük tehditler. aynı şey serbest kalmış serapların tayfanın güçlülerine tehdit olması. luffy bitkin ve zoro meşgulken bu ayarı ancak çocuğunu korumak isteyen komadaki kuma? yapabilir, yada kizaru ve sento üçer beşer patlatır. ama lütfen bölümün ana teması tekrar ve tekrar babacığım olmasın. morgans eğer yakınlarda uçuyorsa mutlaka ama mutlaka ya veganın kaçırılmasında ya da karasakalların koz elde etmek için viviyi kaçırmasında rol alacaktır. vivinin başının derde girmesi nihayet karasakal vs sine götürebilir bizi. nerde kalmıştık. kizaruyu tarafımıza çekmek için çok ufak bir itici bahane yeterli. atıyorum kuma ortalığa saldırmaya başlar kizaru da üç beş sağa sola ıskalar. luffynin düşman olarak görmesi ve iyice hırslanması için satürn önemli birilerini zalimce öldürür. sanki daha önce hiç travma yaşamamış gibi luffy uyanışta kontrolü biraz kaybeder ve nika ve satürn iki kelime konuşur geçmişi speküle etmek için. gördüğümüz gibi insanın uydurdukça uydurası geliyor ama adam elimize hiç koz vermiyor sağolsun. babacık babacık, çipetpet çipetpet kaç bölümdür.