Montana
Daha sonraki bölümlerde kalp atıp enerji yenilenebilir, o yüzden ucu açık bıraktım.Gibi mi patladı mı? "gibi" ucu açık bırakıyor.
Daha sonraki bölümlerde kalp atıp enerji yenilenebilir, o yüzden ucu açık bıraktım.Gibi mi patladı mı? "gibi" ucu açık bırakıyor.
Tersi çıkarsa "yorumun patladı gibi" yazar @AlpamisDaha sonraki bölümlerde kalp atıp enerji yenilenebilir, o yüzden ucu açık bıraktım.
O kalp sesini Kuma ve Bonney'nin duyacağını hepimiz biliyoruz değil mi? Şöyle dans eder mi acaba Kuma ve Bonney?Daha sonraki bölümlerde kalp atıp enerji yenilenebilir, o yüzden ucu açık bıraktım.
Alpamis’e ters bir şey yazmadım ki.Tersi çıkarsa "yorumun patladı gibi" yazar @Alpamis![]()
Kendi söyleyeceğini kendin söylesene alpayı iyice kullanmaya başladın 61'siz.Tersi çıkarsa "yorumun patladı gibi" yazar @Alpamis![]()
İyileşemiyor kaldı öyle dediğin Luffy değil miAlpamis’e ters bir şey yazmadım ki.
Kalp atışıyla iyileşme işini Luffy’ciler kabul etmiyor.İyileşemiyor kaldı öyle dediğin Luffy değil miAlpa Luffy fedaisi değil mi
![]()
Bonney > Law çıkacak korkusu sezdim.Bonney saldırılarının Saturn'e etkisi
![]()