Doffy?Kaido'nun uyandırmamasına mantıklı açıklama bulmuş. Ben inandım.
Doffy?Kaido'nun uyandırmamasına mantıklı açıklama bulmuş. Ben inandım.
Biz hakkı yenilen reislerin savunucusuyuz. Kötü yön de değil bu hem. Luffy’nin var olması kötü bir şey mi? Bütün tarihi değiştirecek olan adamın tohumunu toprağa yerleştirmiş reis, onun sayesinde bu seriyi okuyoruz…Sen kaido musun dragon musun karar veremedim iyi yönleri var eyvallah da kötü yönlerini de savunmazsın ya
Ne alaka şimdi? Neyse raporu basıyorum, seriyle alakasız yorum yaptın…Aynen itachi>madara...
Yeteneği tanrıya olan inancı sayesinde oluyor meyvesiyle alakalı değilBonney'in meyvesi resmi olarak açıklandı mı? Yok mu bilen beyler?
Kaido'yla savaşacağını öğrendiği gece kalp krizi geçirmiş.Doffy?
Savunmak için bu kadar kastığın adam Dragon la, değmez vallaha değmez bak.OP serisi var olsun diye çocuk yapmış, arkadaş neden çocuk yaptın diye sorguluyor. O zaman her karakteri sorgula, bu nasıl mantık? Adam x bir kadınla ilişkiye girip yüce kanından bir çocuk meydana getirmiş. Bu kan sayesinde şu an OP isimli seri var ve senelerdir takip ediyoruz. Teşekkür edip minnettar olacağınıza “bakamayacaksan doğurmasaydın .s.s” triplerine giriyonuz.
Çocuk da bir bakıma zayıflık, eğer çocuğu sahiplenseydi, bir gözü hep onun üzerinde olacaktı. Bunun yerine gezegendeki en güçlü insanlardan birinin gözetimi altına verdi çocuğu. Çok değil, zerre miktarı objektiflik bekliyorum bu Dragon haterlarından ama yok…
Kuma'nın babasının ne suçu vardı o zaman? Hadi buna da cevap verin ateyizler.Yeteneği tanrıya olan inancı sayesinde oluyor meyvesiyle alakalı değil