Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1097 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aklıma bir teori geliyor. Eğer bu buccaneer ırkı nika meyvesini uyandırabilen tek ırksa ve onun için yok edilmeye çalışılıyorsa. Acaba luffy, kuma ve ginny'nin çocuğu mu? Sonradan hükümet bu kandan geldiğini öğrenmesin diye dragon benim çocuğum demiştir ve garpa emanet etmiştir. Bonney'in 'de şu aşamada ginny'nin klonu olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bilmiyorum sanki Kuma flashback i gereğinden fazla uzadı. Bölümde Dragon ile ilgili küçük bilgiler dışında hiçbir şey ilgimi çekmedi. Tek teselli edici şey uzun süreden sonra ilk kez 3 hafta üst üste ara vermeden serinin ilerliyor olması. Gerçi g5 li, kendi meyvesi yüzünden nakavt olan ana karakter görmek yerine diğerlerini görmek daha zevkli. En iyi bölümler zaten bu tip bölümler oluyor. Oda bunların inşallah uzatır.

Şu dövme mevzusunu konuşmak istiyorum. Tam aşağı yukarı hangi zamanda yaptırttığını/oluştuğunu anlamış olduk. Acaba bu attıkları mistik zoan meyvesini yediğinden mi oldu yoksa bir olay sonrası mı işledi yüzüne ve bir anlamı mı var? Ama günümüz dünyasında o sembolün bir anlamı olsa çoktan bulurdu bence okuyucular. Meyveyi sonradan yiyor sanırım.

@William cutting sen ne dersin?
Devrim ordusu ve Kutsallar üzerinden hep bir ejderha motifi işleniyor. Devrimcilerin sembolü kanatları olan bir ejderha kafası, kutsalların ise uçan ejderhanın pençesi. Kutsallar bu sembolü genelde köleleri dmagalamak için kullanıyor, Dragon da kendi davası için kendisini damgalamıştır. Ejderhanın kanadının tüyü falan olabilir belki meyveyle alakası olmayan, sembolik bir şeyse.

Aklıma bir teori geliyor. Eğer bu buccaneer ırkı nika meyvesini uyandırabilen tek ırksa ve onun için yok edilmeye çalışılıyorsa. Acaba luffy, kuma ve ginny'nin çocuğu mu? Sonradan hükümet bu kandan geldiğini öğrenmesin diye dragon benim çocuğum demiştir ve garpa emanet etmiştir. Bonney'in 'de şu aşamada ginny'nin klonu olduğunu düşünüyorum.
Olabilir dragonun luffy ogluna olan duyarsizligina bakilirsa neden olmasin bu teori 😂

Bonney-ginny kolunu mu bilemem de luffy dragon'un oğlu garp'ın torunu bu tartışılmaya kapalı bir nevi. Luffy-sabo-ace=garp'ın küçüklüğü, luffy 60 larında garp gibi görünüyor falan. Ha dragona pek benzemiyor,onu da iva aynı dragon diyerek bitirdi 3 defa tekrarı vardı sanırım bu lafının.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık