Büyük kederler içindeyim, üzülüyorumNoluyor yahu forumda herkes Garp gömmeye başlamış. Öyle ki uyarılar, banlar atılmış. Kırk yıl düşünsem bile böyle bir manzarayla karşılaşacağım aklıma gelmezdi. Özellikle @RedTeroR 'ün ruh halini çok merak ediyorum![]()
Direkt Dragon'un yanına yollasaymış daha makbule geçermiş. Herkesi kendi gibi zannetmiş.Garp'a eksi yazan şeyler var ama abartmaya gerek yok bence. En azından Sword ekibini kurarak genç denizcileri düzgün yetiştirmek istemiş. Herkeste Dragon gibi isyan bayrağını çekecek yürek olamaz.
Yok öyle işlemedi işte dövüşürken uyuyakalıp bir de tatil vs yaparsa Garp ya çok iyi adam olur zaten.Garp iyi bir insan. Oda Garp'ı hataları olan kalbi temiz bir çar olarak işleyecektir. WG, denizcilik, köle muhabbetini bir şekilde bağlar. Her şeyi görüp gözlerini kapatmış umursamaz bir çar olarak çizmez öyle çizecek olsa çok daha farklı bir profil yansıtırdı. Gaza gelip çok yükselmeyin milletin de günahına giriyorsunuz daha kanallarına abone olamadan gidiyorlar
https://tortuga-ceviri.com/manga/one-piece/one-piece-1088/ burada her şey açık aslında, mangaka anlatmış çizmiş göstermiş...Burdan iddia konusu çıkar.Garpın belli bir misyon edinip edinmediği konusunda konu açalım burdan onu dedim bunu dedim diye hava cıva sallamalar boşa gitmesin bence![]()