Daha önce dediğim gibi Garp'ın seriye en büyük iyiliği bu. Dragon, ace ve luffy bunun vasıfsızlığını görerek denizcilerin doğru yol olmadığını anlamışlar.Dragon:Baba bu soysuz düzen için mi adalet dağıtacağız
Garp: Ne adaleti lan ben kraker yemeye geldim
Dragon: Oldu ben gidiyorum
Garp:Hastir git çocuğu bırak ama bir de onu deneyelim![]()
Dünya hükümeti adamın denizci geçmişini silmiştir. Sadece amiraller biliyordur.Marineford'da bunun Dragon'un oğlu olduğu duyulmuştu. Hiçbir üst denizci de böyle bir şeyi dile getirmedi. Yine değiştirdi hikayeyi.
Bundan sonra senle kankayız. ADAM ADAM!Dragon şu an serideki en büyük ideale sahip adam.
Dünya hükümeti adamın denizci geçmişini silmiştir. Sadece amiraller biliyordur.
Dragon denizci olmaktan ziyade daha ağır basanı devrimci olması ya kardeş ondan olabilir.Marineford'da bunun Dragon'un oğlu olduğu duyulmuştu. Hiçbir üst denizci de böyle bir şeyi dile getirmedi. Yine değiştirdi hikayeyi.
Bir şey değiştirmedi. Dragon'un önceden Denizci olduğu tahmin ediliyordu Akainu'nun tepkilerinden dolayı.Marineford'da bunun Dragon'un oğlu olduğu duyulmuştu. Hiçbir üst denizci de böyle bir şeyi dile getirmedi. Yine değiştirdi hikayeyi.
Dragon denizci olmaktan ziyade daha ağır basanı devrimci olması ya kardeş ondan olabilir.
Akainu'nun laflarından belli oluyordu zaten. Direk söyletmez Oda. Insanlar teori üretsin diye Akainu ile birlikte verdi bunu.Tamam işte, onlar da tek kelime etmedi.