Devrimci çıksa uzaklara bakmıyor diye söversiniz ahahgahshdjsjshdjSword biriminin başı olabilir ama yine de bu kendisini haklı çıkarmaz. Gizli devrimci çıkmadığı sürece aklanmayacak.
Devrimci çıksa uzaklara bakmıyor diye söversiniz ahahgahshdjsjshdjSword biriminin başı olabilir ama yine de bu kendisini haklı çıkarmaz. Gizli devrimci çıkmadığı sürece aklanmayacak.
Hükümete yardım yataklık ettiğine dair panel yok ama çizgili gömlekli dayı yaptığına göre hayal gücünüz tükenmiş. Ne güzel... Adam denizcilere bağlı hükümete değil mangaka daha kaç sayı çıkarması lazım anlamanız için mail falan atalım da çizsin de anlayın."Garp the hero" gibi bi ismi istedikleri gibi kullanabilmeleri bile yetiyor.
Garp kaptan smoker seviyesi biri değil. East blue'da masa başı çalışan memur değil. Herif korsanlar kralının rakibiymiş zamanında. Böyle birinin hükümete bağlı kalması hafife alınacak bişey değil.
Garp "başka seçenek yok" deyip ampüle basan dayılardan. Ama kendi partisini kuracak popülerliği varken yapıyor bunu.
Hükümete yardım yataklık ettiğine dair panel yok ama çizgili gömlekli dayı yaptığına göre hayal gücünüz tükenmiş. Ne güzel... Adam denizcilere bağlı hükümete değil mangaka daha kaç sayı çıkarması lazım anlamanız için mail falan atalım da çizsin de anlayın.
WB Oden’in öldüğünü yıllar sonra öğrendi kurtarmamalık bir durum yoktu , kurtarmaya değil intikam almaya gitmedi.Ha şunu da unutmamak lazım Garp bir melek değil. Aile aile diye gezinin WBnin bile Odeni kurtarmaya gitmediğini gördük sonuçta.
Önce Amiral olup on numara meyveyi kaptı. Ben Amiral olmam Koramiral kalayım ayaklarına girmedi. Bizim tayfa iyi kalpli diye... bizim tayfayı birlerek saldı... bu yüzden Saka ile papaz oldu. Schilerin nasıl bir bela olduğunu bildiği için direky sistemi çokertti... sırf bunun icin herkesin gözü önünde kralın önünde egilip ozur diledi. Yetmedi Kutsal ejderlerin oldugu yerde kölelerin kaçmasına yardım etti... bunun için Yalamaki ile dövüştü
Devrim ordusunun üstüne de çok gitmedi.
Muhteşem bir denizci... gerçek bir kahraman ve aynı zamanda da muazzam bir devrimci.
![]()
O arkadaş ile benim aramda olan şaka tarzı bir şey bu ya. Sinirlenme yok burada.Bu kadar sinirlenip kişiselleştirmeni hoş karşılamadım Hasan ne gerek var.