Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1097 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Garp the hero" gibi bi ismi istedikleri gibi kullanabilmeleri bile yetiyor.

Garp kaptan smoker seviyesi biri değil. East blue'da masa başı çalışan memur değil. Herif korsanlar kralının rakibiymiş zamanında. Böyle birinin hükümete bağlı kalması hafife alınacak bişey değil.

Garp "başka seçenek yok" deyip ampüle basan dayılardan. Ama kendi partisini kuracak popülerliği varken yapıyor bunu.
Hükümete yardım yataklık ettiğine dair panel yok ama çizgili gömlekli dayı yaptığına göre hayal gücünüz tükenmiş. Ne güzel... Adam denizcilere bağlı hükümete değil mangaka daha kaç sayı çıkarması lazım anlamanız için mail falan atalım da çizsin de anlayın.

Hükümete yardım yataklık ettiğine dair panel yok ama çizgili gömlekli dayı yaptığına göre hayal gücünüz tükenmiş. Ne güzel... Adam denizcilere bağlı hükümete değil mangaka daha kaç sayı çıkarması lazım anlamanız için mail falan atalım da çizsin de anlayın.

Bak nasıl da koşuyor hemen Kutsallar tehlikede denince. :d

Garp şuan denizcilere karşı darbe yapabilecek güçte bir denizcidir. Mesela bunun Coby kurtarma olayı tamamen SODA'nın fiyaskosuydu. Bogard adaya inse görev tamamdı gerçi inmesede o kılıç darbesini zora ki vermese yine çıkarlardı.

Hepsini geçtim hadi gidiyoruz dese peşinden delicesine hunharca koşacak çok fazla kendisine adanmış kişiler vardı ama bunu seçtirmedi SODA...

Ne kadar tartışırsanız tartışın ama her ne kadar kafasına göre takılıyor görünsede Luffy'nin kalbinden farkı yok Garp'ın kalbinin...

Odanın Garpa yüklediği vizyon önemli. Garpı illa haklı çıkaracaktır. En kötü Oden fbsi gibi retconlarla doldurur altını. Ha şunu da unutmamak lazım Garp bir melek değil. Aile aile diye gezinin WBnin bile Odeni kurtarmaya gitmediğini gördük sonuçta. Üstelik Garpın varlığı bile denizciler için çok büyük motivasyon, korsanlar için çok büyük bir korku. Garp hiçbir şey yapmasa bile yeni çaylak denizciler için motivasyon kaynağı. Garpın denizcilerden ayrılması durumunda denizcilerin yaşayabileceği hengameyi de düşünmek lazım, bu adam korsanlar için Roger neyse denizciler için o. İçten içten bir şeyleri kendi değiştirmek istemesi en istediğim sonuç olur ama ben bu sistemi değiştiremem en azından korsanları temizleyeyim derse de yapacak bir şey yok Garpı gözümde fazla büyütmüşüm derim.
(Garpı çok seviyorum😭 haklı çıkacağına inanmak istiyorum😔)

Akainu muhhtemelen küçükken korsanlar tarafından büyük bir mağduriyet yaşadı.
Ailesi yada ülkesi felan yok edilmiş olabilir. Bu yüzden de korsanlardan bu kadar nefret ediyor. Dragon reis inşallah iyi rütbeli birisi çıkar ve devrimci olma motivasyonu da güzel açıklanır.
Bu arada eğer Oda Luffy'nin annesini çizmek isterse muhtemelen denizci yada Dragonun kurtardığı birisi olarak çizecektir.
Xebec'in de Monkey ailesiyle bir akrabalığı çıkabilir

Önce Amiral olup on numara meyveyi kaptı. Ben Amiral olmam Koramiral kalayım ayaklarına girmedi. Bizim tayfa iyi kalpli diye... bizim tayfayı birlerek saldı... bu yüzden Saka ile papaz oldu. Schilerin nasıl bir bela olduğunu bildiği için direky sistemi çokertti... sırf bunun icin herkesin gözü önünde kralın önünde egilip ozur diledi. Yetmedi Kutsal ejderlerin oldugu yerde kölelerin kaçmasına yardım etti... bunun için Yalamaki ile dövüştü
Devrim ordusunun üstüne de çok gitmedi.

Muhteşem bir denizci... gerçek bir kahraman ve aynı zamanda da muazzam bir devrimci.

Bu adam yüz akı zaten ya

E yok artık. Garpa kötü filan denmiş ciddi misiniz? Kötülük kavramlarımız çok farklı. Bu adam asker, halkı koruyan adam. En büyük yanlışınız bu evrendeki tek kötüleri dünya hükümeti olarak görmeniz ama bu dünyada tonla haydut tonla korsan var ve ne yazık ki bunlar arasında bizim tayfa gibi olanı yok. Luffy dışında denizcilerden olmayıp hadi şu ülkeyi kurtarayım, bunlar da acı çekmiş yardım edeyim diyen kimi gördük? Her ne kadar devrimci taraftarı olsam da devrimci kesiminden de büyük hareketler görmedik, devrimcilerde Dragon ve Sabo dışında gücü yetecek kişiler de yok büyük ihtimalle. Ki kutsal yalaması diye yadırgadığınız Garp, konumuna zarar vermeden durabileceği en uzak şekilde kutsallardan uzak duran kişi.
Kararlarını yargılamak ayrı bir şey, iyi kötü tartışması bambaşka bir şey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık