Nika fightından sonra yeni amiralin yüzünü gördüğümüz için ve Shanks'ı gördüğümüz için çok belli edemiyordu bu serideki tatsızlık kendini. Egghead başlaması ile hevesim bitmiştiSadece Egghead ile mi eski tadı vermemeye başladı :d
Tutarlı bence de.
Nika fightından sonra yeni amiralin yüzünü gördüğümüz için ve Shanks'ı gördüğümüz için çok belli edemiyordu bu serideki tatsızlık kendini. Egghead başlaması ile hevesim bitmiştiSadece Egghead ile mi eski tadı vermemeye başladı :d
Tutarlı bence de.
Saçma kısır döngüde yaşıyorlar bulaşma. Nick ve profil resimlerinde korsan olup ''ama hükümet kötü'' yazandan ne bekliyorsun ? Yav he he de geç...Kaido ve Teach fanları Garp'a laf atıyor. Komik

Pes hala Garp savunan var ben pes ediyorumİvankov diyor ki ister denizci ya da devrimci olsun o insanlara yardım etmek istiyordu diyor. Bütün Denizciler kötü gibi bir şey yok. Denizci kurumu büyük ölçüde yozlaşmış olsa da insanların ona yüklediği anlam başka. Onlar kendilerini adalet olarak görüyor. Masumlara yardım eden adaleti sağlayan. Coby seride kötü niyeti olmayan karakterlerden biri ve Denizci. Smoker öyle. Bunlar hala denizci. Garp'ın bu konuda nerede durduğunu bilmeden konuşuyonuz.
Herkes kimi seveceği kimin fanboyu olacağı konusunda özgürdür ama son sayılardan sonra hala Garp fanı da olmazsın yav 
Coby en azından haksız, adaletsiz bir şey gördüğü zaman kendi güçsüz dahi bile olsa karşılarına geçme cesaretini gösteriyor. Garp bugüne kadar 3 maymunu oynamış gibi duruyor.İvankov diyor ki ister denizci ya da devrimci olsun o insanlara yardım etmek istiyordu diyor. Bütün Denizciler kötü gibi bir şey yok. Denizci kurumu büyük ölçüde yozlaşmış olsa da insanların ona yüklediği anlam başka. Onlar kendilerini adalet olarak görüyor. Masumlara yardım eden adaleti sağlayan. Coby seride kötü niyeti olmayan karakterlerden biri ve Denizci. Smoker öyle. Bunlar hala denizci. Garp'ın bu konuda nerede durduğunu bilmeden konuşuyonuz.