Lulusia Krallığı olmasın…Bölüm de joyboy'un bahsetiği bir kralliğn adı ortaya cıkıyomuş.
Pew:in Joy boy book there was a kingdom that kingdoms' name appear in the chapter

Lulusia Krallığı olmasın…Bölüm de joyboy'un bahsetiği bir kralliğn adı ortaya cıkıyomuş.
Pew:in Joy boy book there was a kingdom that kingdoms' name appear in the chapter
Fakemiş sanırımLulusia Krallığı olmasın…![]()
Buna @RedTeroR abimin ünlü sözüyle cevap veriyorum, yav he heDragon üflese yok olacak seviyede biri bence Satürn meyvesinden başka bir olayı yok büyük iht Franky hızına yetişebiliyor ondan kaçabiliyor ama Sanji gibi bir karaktere de sadece meyve ile tek atabiliyor yani gözüne bakmadığın sürece zoro,sanji, + gibi karakterlerin paket edebileceği bir çar çıkıcak büyük ihtimal.
Devasa bir siluet göreceğiz demek
Ben heyecanlandım buraya odanın saçma sapan hikaye akışı heyecanı biraz kırdı gerçektrn ama en son Sengoku aracılığıyla verilen rocks bilgilerinde ortalık çok cümbüş olmıştu bu rocks devreye girince bir hype oluyor nedenseBen artık heyecanlanamıyorum ya. Çok uzun bir süre oldu. Sorun bende mi? Devasa bir bomboş bir şey gelecek gibi hissediyorum yine. Yanılırız umarım.