Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1095 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kizaru Kid ve Law’ı beraber alır.

Bütün Amiraller Yaşlı Garp’tan güçlü. Aokiji güçlerinin %10’unu anca kullanmıştır. Yoksa Garp’ı alırdı.

Kizaru Big Mom, Teach, Yaşlı WB ve Nikasız Luffy’i alır. Bu çok net.
Wb Marineford'daki gibi hastalığı nüksedip kan kusacak, böğrüne kılıç saplanacaksa yener. Diğer türlü Kizaru'yu loş odalara ışık diye yansıtır ihtiyar.
 
Işın yutup sıcaklığına dayanmak,Devasa boyutlara ulaşıp ayağıyla Kaido ezmeye çalışmak,Zeus gibi yıldırım tutup fırlatmak,yoktan gözlük var etmek,gözlerinin yuvasından çıkmasını sağlayarak insanları çizgi karaktere dönüşecek kadar etkilemek… Daha sayalım mı ? Tünel olayını yaptı zaten Kaido’nun içine girip gözlerini tünel çıkışı yaptı.
Anlattığın çoğu şey direk lastik manipülasyonu ve Luffy'nin dayanıklığıyla alakalı. Yıldırımı da tutabildi çünkü onu da lastiğe çevirdi ve zaten elektriğe yalıtkan olduğundan rahatlıkla fırlatabildi. Lucci ile dönüşürken de gözlüğü yoktan var etmedi ki saçının bir kısmını lastik gibi eğip büktü gözlük yaptı. Kaido'nun gözlerini tünel çıkışı yaptı demişsin ama orada da gözlerini esneterek burnundan tuttu ve ağzından çıktı. Gif ini sanırım burada atamam ama kastettiğim şey duvara tünel çizip o çizimin içine girmek idi. Bu tarz bir gerçeklik manipülasyonunu Luffy ileride yapsın "Toon Force" kullandığına ikna olurum ama şimdilik yaptığı şeylerin Toon Force ile alakalı olmadığını düşünüyorum.
 
Kizaru Kid ve Law’ı beraber alır.

Bütün Amiraller Yaşlı Garp’tan güçlü. Aokiji güçlerinin %10’unu anca kullanmıştır. Yoksa Garp’ı alırdı.

Kizaru Big Mom, Teach, Yaşlı WB ve Nikasız Luffy’i alır. Bu çok net.
Saydığın isimler arasında Kizaru'nun yeneceği birisi yok. Net olan tek şey. Amiralleri gözünde fazla büyütmen olabilir.
 
Kutsal ejderlerin tanrı vadisi yapacakları insan avı dedikleri oyunu lafı geçince aynı eski bir film vardı ölüm yarışı 2000 diye , filmde araba sürücüleri değişik arabalarla adam öldüruyor puan kazaniyordu.Kesin odanin aklına gelmiştir o film.

Tenryubitolari ne kadar korkunç olduğunu göstermek için iyi şeyler çiziyor.Benim anlamadığım Bu yaptıklarını Denizcilerin içindeki güçlü kimseler garp, smoker, Aokiji, fujitora gibi güçlü askerler neden ayrılmıyor
Yaşadıkları dünya cokmu temiz.

Gerçi İlerde bunlari Neo bilmem ne altında toplayıp dünya hükümetini yikmada yardımcı olmasına bağlayacaktır.

Aynı gerizekalı spamdamin Adalet adasındayken kendi megafondan konuştuğundan habersiz adadaki tüm askerleri yanlışlıkla bustercall çağırıp ölüme sürüklediginden haberdar etmesi gibi bir olay bekliyorum

Ozaman işler tersine dönecektir.Fujitora , Sengoku gibi güçlü adamlarda bizim tayfaya yardım edecektir diye düşünüyorum
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık