Akainu ile Aokijinin savaşı demek bu yüzden 10 gün falan sürmüş. Adamlar kaçmaktan birbirine saldıramamışlar, en sonunda Aokijinin enerjisi erken bitmiş. Bakınız Kizaru vs Luffy. O kadar süredir savaşıyorlar, hala tık yok.
Capsı yaptıktan sonra gördüm müthiş konuAhahaha müthiş.Bugün açtığım konuda da bu tartışmalardan ilham aldım işte. xD

Big Mom'ın ruh alması ile aynı bence. Onda korkarsan ruhun çekiliyordu. Satürn'de dediğin gibi iradeye bağlı olması mümkün.Bu Satürn ortaya çıktığında belli rütbelilere bakmayın dendi. Ama benim anlamadığım burada düşmanı olduğu kişilere bir saldırı yapmadı. Bizimkilere bir saldırı olmadı. Zarar gören olmadı. Eğer bu bir saldırıysa bizimkilere bir zararı olmadıysa saçma birşey. Eğer bu saldırı değilse iradesi düşük insanlara zarar veren istemsiz istem dışı bir durumsa daha mantıklı gibi geldi. Yoksa kendi adamlarına zarar vermek istemez heralde.
Bunun sonu son bölümle beraber uzaylılara ve büyülere doğru gidiyor herhaldeİlk başlarda en büyük güç Logia'ydı, Time Skip sonrası 1044'e kadar Haki olarak devam etti. 1044'den sonra Zoan uyanışı oldu. Adam sıkıldıkça en büyük gücü değiştiriyor.