Ben Dragon'un ordusuna Wanodan katılmış kudretli bir Samuray olurdumUzuvları güçlülerden alıyor, güçsüzleri direk öldürüyor. Sen de güçsüz, mazlum bir köylü olacağından direk canına kıyardı zalim köpek.

Sakazuki, wanoya adam göndermiyor namımızdan
Ben Dragon'un ordusuna Wanodan katılmış kudretli bir Samuray olurdumUzuvları güçlülerden alıyor, güçsüzleri direk öldürüyor. Sen de güçsüz, mazlum bir köylü olacağından direk canına kıyardı zalim köpek.

Reis ileride alacağını kabul ediyor musun yani? Şimdi almadı ama ileride alacak diyorlardı elemanlar, almadığı zaten belli değil mi?''Alacak'' ile ''Aldı'' arasındaki fark nedir?
Sakazuki yonkolar gibi değil, sadist birisi değil. Güçsüz birisine işkence yapmaktan zevk alacak birisi değil.Uzuvları güçlülerden alıyor, güçsüzleri direk öldürüyor. Sen de güçsüz, mazlum bir köylü olacağından direk canına kıyardı zalim köpek.
Bir çarpı daha aldı bugün.Ben hala ne ara gittiğini ve onları korumayı çalışmasını anlamıyorum. Görevim işim var de geç. İşte bu yüzden garp ve Fuji fanıyız. Sengoku akainu kizaru gereksizce inekleri kolluyor...
Yok artık! bu nasıl bir itibar suikastidir luffyye?Ondan daha kötüsünü biliyorum. Sakazuki Luffy'nin dayısıymış.
![]()

Üzüldün diye akainu bile övdüm demin ama herifi kurtaramayız artık kabul etSakazuki reyiz Shanks'ı almak isteseydi Roger'a sövmeye başlardı. Gerçi Şenks Roger'ı kendi zehirlediği için sonunda dost olabilirlerdi.

Boş ver olm, köylü ol sen. Devrimcilerdeyken saka ile karşılaşman daha olası. Sonun kuma gibi olur sonraBen Dragon'un ordusuna Wanodan katılmış kudretli bir Samuray olurdum
Sakazuki, wanoya adam göndermiyor namımızdan

Reis ileride alacağını kabul ediyor musun yani? Şimdi almadı ama ileride alacak diyorlardı elemanlar, almadığı zaten belli değil mi?

Geçen bölüm kızgın demişlerdi, ben okurken öyle bir ifade fark etmedim.Kizarunun etkilenmiş halimi var ki.Onun yüzü hep aynı zaten.![]()

Gerekirse Kuma gibi olsun biz bu yola baş koymuşuz kardeşşBoş ver olm, köylü ol sen. Devrimcilerdeyken saka ile karşılaşman daha olası. Sonun kuma gibi olur sonra![]()