Vegapunk'a saldırmadan önce mi saldırdıktan sonra mı yaşanmış bu sahne onu diyorum. Önceyse elinden kaçırmış sonraysa yetişememiş ZoroHayır, nerede olduğunu bile bilmiyoruz Zoro'nun, ki Lucci serbesti nasıl elinden kaçıracak Zoro?![]()

Vegapunk'a saldırmadan önce mi saldırdıktan sonra mı yaşanmış bu sahne onu diyorum. Önceyse elinden kaçırmış sonraysa yetişememiş ZoroHayır, nerede olduğunu bile bilmiyoruz Zoro'nun, ki Lucci serbesti nasıl elinden kaçıracak Zoro?![]()
Havadayken de itiyor işte. Alla alla. Luccinin arkasındaki duvar yıkılmış zoro hala adamın dibinde. Zoro fiziksel vurmuş gibi. Kesmekten ziyade. Alandan uzaklaştırıyor. Luccinin gücü yetse geri püskürtülmezdi.Zoro atağıyla uçurmuyor yalnız. Galiba üstüne giderek birlikte düşmüşler. Atak uçursa niye kendi de düşsün di mi?![]()
Denk bir kapışma çıkacak gibi duruyor buradan. Ama belli de olmaz.Havadayken de itiyor işte. Alla alla. Luccinin arkasındaki duvar yıkılmış zoro hala adamın dibinde. Zoro fiziksel vurmuş gibi. Kesmekten ziyade. Alandan uzaklaştırıyor. Luccinin gücü yetse geri püskürtülmezdi.
Sonra yaşanıyor da, gelecğei gören Luffy'nin yanından da Tama'yı kaçrııyorlar. Gözlem ve hız falan.Vegapunk'a saldırmadan önce mi saldırdıktan sonra mı yaşanmış bu sahne onu diyorum. Önceyse elinden kaçırmış sonraysa yetişememiş ZoroHani gözlem haki hız falan
![]()
Birlikte düşürüyorlar dediğin Zoro iktiriyor işte. Nasıl birlikte düşüyorlar oluyor?Zoro ilk karşılaşmada kılıcıyla itememişti Lucci'yi. Şimdi ona ithafen birlikte düşüyorlar gibi duruyor. Zoro sağlam gelişmiş.![]()