Sanji baloncuk tabancası şov yapmış 

Olsun. Fizik gücü mü gelişti sanki zoronun orada.Bu King'i yenen Zoro yalnız.![]()
Kizaru luffy'e çaycılık bile yapamaz.Reis uyanış açacak daha
İşte o zaman Nika'nın geleceği hal bu olacak![]()
![]()
İkisi de koka basmış.King'i yenen Zoro H. haki sayesinde kesti adamı, burada h. hakiyi bırak normal haki bastığını sanmıyorum, sürükleyip ortamdan uzaklaştırmış sadece.
Uyanmış Zoan lı Lucci yi fırlatan Luffy , Düz Luccinin bacak ile blocklanırken düz formdaki Lucciyi ortamdan uzaklaştırmak için kuvvet kullanan ZoroLucci ile yumruk tokuşturup arkasındaki duvara fırlayan Nika
Lucci'yi umursamayıp dışarı fırlatan Zoro xD
Zoro > Lütfü
Onaylanmış diye yorumladım
Kizaru sinbad'a dönüşüyor ilk fotoğrafta, öyle olursa Luffy'i kimse kurtaramazReis uyanış açacak daha
İşte o zaman Nika'nın geleceği hal bu olacak![]()
![]()
Ah Ferit sahneyi anlamamışsın.Lucci ile yumruk tokuşturup arkasındaki duvara fırlayan Nika
Lucci'yi umursamayıp dışarı fırlatan Zoro xD
Zoro > Lütfü
Onaylanmış diye yorumladım
Sayfa sıralaması hatalıŞunlar ter mi?
Ayrıca bölüm sonunda Vegaforce arkasında dikilen kim?![]()
![]()
Kizaru o tekmeden sonra geriye savrulup geride mi kaldı acaba. Luffy önünde değil çünkü.
Birlikte aşağı düşme hamlesi nedir ya hahahaha xkashldkasdhkjasdasAh Ferit sahneyi anlamamışsın.Zoro'nun koka kaplı kılıçlarını havada bacağıyla durduran Lucci.
Zoro bu adamı fırlatmıyor. Birlikte aşağı düşme hamlesi yapıyor. Zoro için kolay bir dövüş olmayacak gibi.