Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1090 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kalp korsanları esir düştüyse hasır şapka dövüşlerinin yaşanacağı sıra Arıkovanında görme ihtimalimiz var Law'ı.
Biraz toparlasın hiç düşünmeden tayfası için döner. Rakibi de Kuzan olur geliyor bana.
Yok be. Tayfayla çok uzun süre takıldılar. Oda bence uzun zaman seslerini çıkarmak istemediği için böyle bitirdi ikisini de. Bahanesi de işte bu diye gösteriyor

Yok be. Tayfayla çok uzun süre takıldılar. Oda bence uzun zaman seslerini çıkarmak istemediği için böyle bitirdi ikisini de. Bahanesi de işte bu diye gösteriyor
O zaman kalp korsanları yüzerek kaçmış olmalı. 🤔 İki türlü senaryo da uyar bana. Bepo zaten geleceklerine inanıyor. Arkada kalanlarında tahmini geleceği bir adaya gitse orada buluşurlar.

manga'dan baktığımda biraz benziyorlardı. anime'de hiç benzerlik yok.
İki yıl önceki Kızıl Saç Korsanları ile iki yıl sonraki Kızıl Saç Korsanları arasında dağ kadar fark var. Bu tipsiz odur merak etme. Fisher Tiger'den bu yana gelebildiği en üst seviye koramiral olmuş.

Not: Bir dakika ya mümkün değil, Fisher Tiger'en öldürülmesinin üzerinden çok zaman geçti şimdi düşündüm de onun olması mümkün değil.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık