Düz hali imparator mu oluyor? O zemeeeen nika hali 10 milyar kk ye tek atar seviyede oluyor diyebiliriz.Hibrit Mod Kaido öyle demiyor.
![]()
Düz hali imparator mu oluyor? O zemeeeen nika hali 10 milyar kk ye tek atar seviyede oluyor diyebiliriz.Hibrit Mod Kaido öyle demiyor.
![]()
Kaido ile ne savaşıyor görüyoruz burada. Düz halı muz hali bilmiyorum. Buradaki gibi savaşmadı hala şu an başkasına karşı.Düz hali imparator mu oluyor? O zemeeeen nika hali 10 milyar kk ye tek atar seviyede oluyor diyebiliriz.
Düz hali g5 siz yonko eder luffy'nin.Kaido ve g5 luffy serinin zirveleri bence.Düz hali imparator mu oluyor? O zemeeeen nika hali 10 milyar kk ye tek atar seviyede oluyor diyebiliriz.
King cok dayak sayilmaz da Daifuku cok saglamdi yaKizaru gelse de Sanji’ye bir dayak çekse be. Sanji her arc dayak yemeden olmuyor.
PH’da Vergo
Dressrosa’da Dof
WCI’da Niji, Daifuku, Oven
Wano’da King
Bunlardan dayak yemişti.
Bence g5’den önceki hali Amiral ayarı, g5 ile beraber Yonko ayarı oluyor.Kaido ile ne savaşıyor görüyoruz burada. Düz halı muz hali bilmiyorum. Buradaki gibi savaşmadı hala şu an başkasına karşı.
Dinamikleri yıkarsın o zaman. G5 Luffy direk KK’ye tek atar seviyesi olur ki bu çocuk daha kk seviyesi değil, Yonko seviyesi. En mantıklısı G5 Luffy = Yonko olmalıdır.Düz hali g5 siz yonko eder luffy'nin.Kaido ve g5 luffy serinin zirveleri bence.
KK'ye niye tek atsın kazanırlar ama zor olur.Şuan'da luffy'nin kimseye kaybetmemesi lazım bana göre.g6 olmuyacak g5 luffy'nin zirvesi.Bence g5’den önceki hali Amiral ayarı, g5 ile beraber Yonko ayarı oluyor.
Dinamikleri yıkarsın o zaman. G5 Luffy direk KK’ye tek atar seviyesi olur ki bu çocuk daha kk seviyesi değil, Yonko seviyesi. En mantıklısı G5 Luffy = Yonko olmalıdır.