Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1088 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İmkanı yok o kadar paralarının olması. 1 milyar üstü paralar seride oldukça uçuk rakamlar, en basitinden Sunnyin ve Rogerın gemisinin inşasında kullanılan o özel tahta 200 milyon civarı para ediyor. Bizimkiler de o parayı altından bir şehri yağmalayarak elde ettiklerini satarak kazanmıştı. Buggy'nin iflas ettiğini de zaten biliyoruz.
Genelde kimsenin indirip ödülünü alamayacağı varsayılan tiplere 1 milyar üstü ödüller veriliyor gibi, o seviye ödül avcısı yok direkt. Yani büyük ihtimalle amirallere vesaire ödül verirken gerçekten birinin yakalamasını beklemiyorlardı sadece tehdide göre (Ve tabii kendi liderlerinin ödülünü geçmeyecek şekilde) verebilecekleri en yüksek ödülü verdiler.

Benim tahminim Odanın Garpı öldürmemesinin sebebi bu. BB tayfası Garpı ödülü için Cross Guilde vermeye çalışacak, bunlar veremeyince ya borcu karşılamak için BB ile ortaklığa girecekler ya da BBye karşı bizimkilerle ittifak yapacaklar. Shanks tayfası da taraflardan biriyle ittifak yapınca Yonkoular ikili ittifaklara ayrılacak.
Senin dediğin gemi örneği normal kişiler için pahalı sayılabilir. Bununla birlikte finansal olarak destekleniyorlar şuan yaptıkları olay sebebiyle.

Yani "Bu adamlara tehdit olsun, ödül koymak için koyduk" tarzında bir olaya girişmezler. Göründüğü gibi Garp olayında bile teşvik oluyor ödül sebebiyle. Yani şuan finansal olarak yeraltı örgütleri tarafından destekleniyorlar+farklı işler de yapıyor olabilirler, misal Crocodile öncesinde kumarhane işi yapıyordu. Öyle ki Buggy'nin öncesinde borç aldığı kişi de Crocodile idi.

Yani şuan parasız falan değildir onlar. O tip paralar her türlü çıkar, Garp olayı oraya bağlanırsa zaten göreceğiz.
 
Karasakal 3 milyarı Mihawk'tan tahsil etmeye gider;
Mihawk;Bizde para yok
Teach;E napacaz?
Mihawk;Buggy'i verelim Marineye satın üstü kalsın .
Teach;Başımı yakma şimdi Croco'yu ver üstüne 1Milyar halledelim gitsin
Mihawk;Tamam abi Buggy'i 1 den say Croco'yu da al senin olsun .
 
Valla seride sevdiğimiz herkes dayak yiyor. Bir luffy ile zoro kaldı. Onların da dayak kapıya dayanmış.
Nani Luffy'i dövdü, Sanji onu dövdü, Zoro da Luffy'i dövdü ama sanırım mangada bu kısım yoktu.... Kaido Luffy'i kaç kere dövdü, hatta Luffy öldü. Şu an seride sözde Luffy var ama o da Nika sayesinde. Belki ileride Nika vs Luffy görürüz belki😁, Gerçi Luffy öldü sanki🤔
 
Garp adaya gittiğinde Kuzanın orada olduğunu bilmiyordur . Yani kader ağlarını örmüş . İlk gözde öğrencisi kendisini yendi , şimdiki gözde öğrencisi için de en büyük ders oldu bu savaş . Muhtemelen Koby gelecekteki Garp olacak .
Garp neden Kuzan'ın adada olduğunu düşünmesin? Kuzan'ın da BB korsan üyesi olduğunu biliyor?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık