Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1087 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diğer denizcinin adı Mr. Prince idi sanırım, her neyse, o adam Koby'den daha fazla potansiyel vaat ediyor gibi. Adam hakiyle sezmiş gibi geldi Shiryu'yu.

Kuzan ciddi ciddi taraf değiştirmiş. Yazık oldu güzelim karaktere.

Sengoku gelse tadından yenmez.
 
denizci gemileri saldırıya uğramak üzereyken garp, adalet galip gelecek vs diyorsa eğer birileri yardıma gelecek muhtemelen. garp'a hiçbir şey olmaz.
 
Ya gidip sayfalara niye kendin bakmıyorsun, cidden bana şunları tek tek upload ettirmektense elinin altında bakıver. Bu kadar hazır yiyici olmayın. Daha aksini söylüyorsan da bırakalım tartışmayı boşa sündürmeye gerek yok.
shiryu nun bakışı naber lan şapşik seni : )
 
Garp, görünmez shryuyu hissetmiş. Demek ki görünmezlik gözlem haki ile keşfediliyor. Meyve uyanışında muhtemelen tamamen sezilemez olacak.
 
Aokiji'nin karizmasını toplayacak tek şey aslında Karasakal'ın yanına yerleşmesini Garp'la planladıkları olur benim için. Aksi her durumda Aokiji'nin adamlığı ciddi manada sorgulanır.
 
Garp'ı son sahnede bir melankolik gördüm. Koby'e sakinliğini kaybetme diyor ama daha çok kendisine diyor gibi, adaletin galip geleceğine kendisini inandırma çabası gibi son sözü.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık